Kundrecensioner Colting Borssén Coaching

Här har vi samlat kundrecensioner från olika kanaler och enkäter vi gjort. Under NYHETER här på sajten kan du följa med på succéhistorier från våra adepter. Nedan ser ni ett smakprov på några kommentarer från vårt facebook-flöde, Instagramflöde och från #coltingborssen.

Colting Borssén Triathlon Coaching
5.0
powered by Facebook
Anders Wall
Anders Wall
2019-08-22T09:02:46+0000
För ett år sedan hade jag en muskelbristning i vaden ”gubbvad” och kunde jogga 500m i långsamt tempo…. Hösten gav därmed extra mycket tid till simning och cykelpass på trainern. Löpningen fick planeras in gradvis, lyssna på kroppen tempo, vilket är en av fördelarna med ett långsiktigt träningsupplägg som ColtingBorssén innebär.Träningsupplägget har skapat ett lugn att INTE träna för mycket. Kontinuiteten och att ha en plan att utgår ifrån, men även att avvika ifrån. Vissa veckor får man inte ihop det, så är det. Ibland lyckades jag inte köra hela passet. Exempelvis om ett simpass ska ta 75min, men jag bara hade en timme. Körde den timmen och gjorde det med kvalitet. Nyckeln i upplägget är annars att det är ganska många pass, men relativt korta som går att få in vardagen. Jag själv körde Ironman B, dvs familjesatsning och har funkat bra även om jag har ett tidskrävande arbete, familj med barn som är 6 och 8 år gamla. Det krävs bara lite planering. Löppass när barnen är på sina sportaktiviteter eller ta med våtdräkten till badstranden. Har man bara en plan för vilka pass som genomföras går de att pussla in i vardagen - det handlar till stor del om prioritering. Har tidigare varit medlem i en lokal klubb som jag aldrig haft kontakt med. Nu är man i en klubb som löpande har kontakten digitalt, får tips av andra och dessutom spontant pratar på tävlingar. Som en ren bonus har vi dessutom de snyggaste tävlingskläderna : ) Tack för detta år Jonas & Jojje och övriga klubbkompisar.läsa mer
Andreas Pringle
Andreas Pringle
2019-08-21T20:03:30+0000
Efter en avsliten och opererad hälsena med konstant stelhet var min målsättning att se om jag med rätt träning kunde klara av att genomföra en IM igen. Efter några månaders träning med varierande löpning, styrke- och balansövningar (som är en del av programmet) blev min fot bättre och bättre och min stelhet var som bortblåst. Jag har inte haft några problem eller känningar i min opererade fot pga av ett smart och långsiktigt träningsupplägg med fokus på välmående och hälsa. Jag känner mig betydligt starkare i kroppen och konditionsmässigt mycket uthålligare än tidigare. Jag har dessutom genom Jojje, Jonas och andra i träningsgruppen lärt mig saker som jag inte tidigare kände till om triathlon som jag bär med mig i framtida lopp. Det kommer självklart att bli fler IM tävlingar framöver, TACK!läsa mer
Niclas Ejdestig
Niclas Ejdestig
2019-08-20T11:07:49+0000
Min tanke om att göra en Ironman kom för ca 1,5år sedan. Det jag hade svårt med när jag bestämt mig var hur jag skulle lägga upp min träning. Med ColtingBorsen vet jag 4 veckor fram hur det ska se ut. Smidigt när man vaknar på morgonen och veta vilket pass jag ska köra och slippa randomträningen som man inte vet vad den leder. Nu är jag en "IRONMAN" TACK JOJJE O JONAS!!! Stannar deffinitivt ett år till!!läsa mer
Peo Petersson
Peo Petersson
2019-08-20T07:08:54+0000
För mig som snart är 50 år har triathlon och kanske framförallt en fulldistans-Ironman varit en avlägsen dröm, för jag har inte förstått hur jag ska få in all träning i vardagen när jag redan brukar löpträna på de timmar som jag prioriterar för träning i livspusslet. Men nu efter knappt ett år med ColtingBorssén Coaching har jag både Jönköping HIM och Kalmar IM avklarade och är anmäld till båda två nästa år igen. Det strukturerade men ändå mycket flexibla träningsupplägget har hållit mig skadefri och gjort mig mycket starkare, friskare och mer uthålligare än någonsin. Samhörigheten inom gänget och klubben ger också massor av energi och det finns en ödmjukhet i att som nybörjare inom triathlon träna och umgås på läger och camps med triathleter som har lång och gedigen erfarenhet. Givetvis stannar jag ett år till som Guldmedlem med Jonas och Jojje!läsa mer
Jörgen Philipsson
Jörgen Philipsson
2019-08-19T19:46:20+0000
Jag har nu varit med i coachingen i 2 år o den har tagit mig från att knappt kunna simma till att nu i helgen fixa simningen på IM Kalmar på 1:10 👍 o även resten av tävligen i god stil. Det är en grym gemenskap att tillhöra denna klubb o få chans att åka på riktigt lärorika läger särskilt till Playitas. Sedan får men alltid bra lättförståeliga program med roliga namn 😃 o även podden som kommer varje månad är en höjdpunkt. Så kan varmt rekommendera denna Triatloncoach 🔝🌟läsa mer
Sebastian Kroon
Sebastian Kroon
2019-08-19T17:14:09+0000
Jag hade inte ens suttit på en racercykel, sprungit 21km som längst, och var nybörjare på crawl. Men med rätt träningsschema och med ett fantastiskt trevligt forum med klubbkamrater kan jag efter 10 månaders träning med Colting Borssén anta titeln Ironman! Mig kommer ni inte att bli av med, jag är fast!läsa mer
Johan Dahlqvist
Johan Dahlqvist
2019-08-19T13:10:34+0000
Colting Borssén triathlon coaching ger en ett strukturerat långsiktigt träningsupplägg som kan anpassas efter varje individs unika vardag. Det som jag personligen gillade mest var att jag slapp tänka själv. Man blir instruerad exakt vad man ska träna och hur man ska träna.läsa mer
Stefan Ahlgren
Stefan Ahlgren
2019-08-19T11:58:34+0000
Jag gillar struktur i min träning. Har försökt träna efter eget huvud tidigare och har blivit övertränad och skadad big time, för att jag tränat på fel sätt. Med ColtingBorssen får man den struktur på träningen som behövs för resan mot målet ska bli så bra som möjligt och att minska skaderisken avsevärt. Att ta del av den kollektiva kunskapen i Facebookgruppen har också varit otroligt värdefull när funderingarna börjat komma.läsa mer
Åsa Ask Nilsson
Åsa Ask Nilsson
2019-08-19T10:34:58+0000
Ett genomtänkt och långsiktigt träningsupplägg, ingen hets och ingen stress. En fantastisk gemenskap som ger kraft och energi. När träningslusten tryter räcker det med att läsa några inlägg och helt plötsligt så finns lusten till träningen där igen. Jag har varit med i Colting Borssén Coaching i två år, ett år som adept och ett år som Guldmedlem och självklart hänger jag kvar ytterligare ett år!!läsa mer
Jerry Ahlstedt
Jerry Ahlstedt
2018-12-17T21:54:32+0000
Ett mycket bra träningsupplägg under hela året. Ett toppen sätt att känna gemenskap med ett fantastiskt gäng idrottsutövare på alla nivåer och coacher som bryr sig. Dessutom är det riktigt snygga kläder.läsa mer
Caroline Aurén
Caroline Aurén
2018-12-15T17:42:47+0000
Att kunna komma in som total nybörjare och få lära av de bästa. Från att vara rädd för vatten till att ta sig igenom IM 70.3. Vilken resa, och den har bara börjat!läsa mer
Lena Elmdahl
Lena Elmdahl
2018-12-15T17:29:32+0000
Strukturerat upplägg men som ändå ger möjlighet att anpassa träningsveckan efter arbetsliv/familj och att det är det långsiktiga upplägget som funkar och ger hållbart resultat.läsa mer
Annelie Thompson
Annelie Thompson
2018-12-15T15:58:21+0000
Vardagspusslet är inte alltid lätt att få ihop och när man ger sig in i en egen högt uppsatt och enormt spännande utmaning så får man försöka att ta hjälp för att få den bästa förutsättningen för att klara av det. Har följt Coltingborssen på Instagram och har hört flera i min omgivning som har kört några av dom olika programmen och det gjorde att jag lockades att signa upp mig på detta. Efter 3 mån träning känner jag att det har underlättat min vardag enormt. Bara att checka av vad som gäller för veckan och planera in dom olika passen. Fokus 1v i taget för min del. Jag hade inte i min vildaste fantasi tränat med det här upplägget. Men känner att när det väl är dags kommer jag att vara stark för att kunna utföra min utmaning.läsa mer
Torbjörn Wernersson
Torbjörn Wernersson
2018-12-15T15:07:23+0000
Detta är absolut det bästa beslutet jag har tagit när det kommer till träning och hälsa. För att klara min utmaning med begränsad tid som egenföretagare och småbarns förälder så är detta toppen. Smidigt enkelt och tydliga beskrivningar på vad ska göras och hur. Fem av fem solar är mitt betygläsa mer
Felix Hahne
Felix Hahne
2018-12-15T15:04:14+0000
Riktigt bra upplägg, med tydliga instruktioner och filmer. Har simmat i ungefär ett år innan jag kom i kontakt med colting Borssén. Och nu har jag verkligen lyft simningen till en ny nivå. Att kunna känna ett lugn över träningsplaneringen är verkligen toppen.läsa mer
Håkan Berg
Håkan Berg
2018-12-15T14:48:29+0000
Tänkte bara säga stort tack till @jojjeborssen och @jonascolting för det ni har tvingat mig till och pga det hittat nöjet som det faktiskt varit med att glädje lida i 10mån👏💪😀.Playitas och precamp i Kalmar sjukt roliga och bra meetings för att träffa och lära känna nya vänner (klubbkompisar).Utan er hade jag kanske varit en Ironman, men inte varit en Ironman utifrån egna kraven att inte bara klara av, utan mina tidskrav fanns oxå som hade stort värde.Givetvis stor eloge till klippan @malinwinbo, utan henne skulle ni drunkna 😀Tiden då.. 12:17:18, för mig helt galet👏 som first time och inte hade nån koll på hur kroppen skulle reagera under sån stor press och "skitlänge" 😅 Trodde jag skulle landa på 13:35 och bra med mål som man kan putsa till lite 😎 (plats 1619 av 3008)Blivande Guldmedlem nu...#coltingborssen #coltingborssentriathlonklubb #iamironman #ironmankalmar2019läsa mer
Alexander Lindblom
Alexander Lindblom
2018-12-15T14:22:42+0000
Superb online coaching! Med er struktur och vägledning gör jag framsteg hela tiden. Med ert träningsupplägg kan jag hålla hög kontinuitet utan att dra på mig massa skador och successivt göra mig redo för mitt mål! Rekommenderas starkt! 🤙🏼läsa mer
Kalle Zajac
Kalle Zajac
2018-12-15T14:03:04+0000
Att jag som 53-årig ”gubbe” fixade min första IM (Kalmar) på 11:06 under mitt första triathlonår i livet är helt otroligt. Utan coachingprogrammet och de fantastiska coacherna hade det aldrig varit möjligt. Siktar på under 10h 2019💪💪💪läsa mer
Emma Bredberg
Emma Bredberg
2018-12-15T13:45:21+0000
Fick snilleblixten att ge mig på triathlon och ironman, för att jag älskar utmaningar. Jag hade aldrig kunnat göra ett upplägg med träning som skulle hålla hela vägen själv men med hjälp av colting Borssén är jag övertygad om att jag klarar av att ta mig hela vägen!läsa mer
Stefan Södersten
Stefan Södersten
2018-12-15T13:35:35+0000
Äntligen har jag förstått vikten av kontinuitet avseende löpning! Coachingen har hjälpt mig att få flyt i träningen med kontinuitet samtidigt som variationen är bra särskilt inom simningen och cyklingen. Träningen har även inkluderat styrka som är nödvändig men som jag aldrig fått till med eget träningsupplägg.läsa mer
Johanna Fridsén
Johanna Fridsén
2018-12-15T13:34:45+0000
Perfekt upplägg och PEPP för en rookie som (mig, som) vill lära sig mer och ladda på för året som kommer! Bästa investeringen i år och i mig själv! 😍💪🏼🏃🏼‍♀️🏊🏼‍♀️🚴🏼‍♂️🤩läsa mer
Johanna Johansson
Johanna Johansson
2018-12-15T13:32:52+0000
Anmälde mig till deras coachning första gången 2016, hade ett uppehåll 2018, men insåg att jag behövde deras hjälp för att nå mina mål för säsongen 2019 och har under hösten sett grymma resultat. Ett otroligt bra och enkelt träningsupplägg och coachning helt i min smak! EN PERFEKT JULKLAPP TILL NÅGON DU HÅLLER KÄR!läsa mer
Rickard Tingemar
Rickard Tingemar
2018-12-15T13:30:30+0000
Sjukt bra upplägg!! Passen är bra beskrivna och grabbarna besitter så mycket kunskap och erfarenheter för att kunna hjälpa adepter att nå sina mål!! Har bara positivt att säga om Colting, Borssénläsa mer
Silje Leira
Silje Leira
2018-08-26T20:24:37+0000
Grymt träningsprogram, duktiga och ödmjuka coacher, lärorika och roliga läger och en fantastisk gemenskap i communityn. Rekommenderar Colting Borssén coachning både för den som inte har så lång bakgrund inom triathlon, så väl som den mer erfarne triathlet.läsa mer
Li Hagström
Li Hagström
2018-05-29T19:22:47+0000
Tack för en riktigt härlig triathlonhelg i Jönköping. En massa skön träning, vacker natur, god mat, trevliga människor och fullproppat med bra tips och inspiration. Jag har redan varit och kört mitt första träningspass i sjön så snart ses vi kanske på en tävling nånstans!!läsa mer
Elif Koman André
Elif Koman André
2018-05-28T20:30:49+0000
Tack för ett fantastiskt härligt Triathloncamp i Jönköping. En helg med träning upplagd för både vana och helt nya triathleter. Teori, praktik, tips och pepp och en final med en liten träningstävling.läsa mer
Christer Dahlström
Christer Dahlström
2018-04-05T18:49:55+0000
Grymt bra coachning med program som är upp till en själv att pussla in i sin vardag. Vidare gav simlägret massvis med bra input. Rekommenderas varmt!läsa mer
Jörgen Philipsson
Jörgen Philipsson
2018-04-03T15:30:05+0000
Denna Coaching har verkligen hjälpt mig med min satsning på triathlon ��� bra konkreta program med en tydlig röd tråd att följa. Gör man passen så kan man vara säker på att det blir bra i slutändan. Plus att man får chansen att åka på träningsläger både till playitas o till Borås o det är ju skitkul �� även många � till Coacherna Jonas o Jojje som är supertrevliga och kunniga.läsa mer
Kim Ahlgren Lavesson
Kim Ahlgren Lavesson
2018-04-03T10:21:12+0000
Hel nöjd med Coaching tjänsten. Läser man igenom artiklarna, lyssnar på poddarna och ser på filmerna så har man fått svar på sina eventuella frågetecken. Lätt att förstå programmen och kanon att man kan välja dagar själv. Hoppade på coachingen i oktober och målet va Jönköping 70.3 i juli. Fanns inget tidsmål i början, min första riktiga triathlon men tänkte sen ca 5.15 - 5.30, slutade på 4.52 har förbättras mycket i samtliga grenar, rekommenderar �läsa mer
Karin Jonasson
Karin Jonasson
2018-04-02T14:49:11+0000
Är i min bästa form någonsin när det kommer till konditionsidrott. Konceptet att inte träna för hårt utan ofta håller mig också skadefri. Hemsida och community hjälper till med motivation, kunskap och inspiration att bli bättre. När jag började i höstas kunde jag inte simma frisim, nu crawlar jag 2500 m utan problem. Jag provade på en period med hjälp av friskvårdsbidraget först och har sedan fortsatt, för mig är det en väl värd investering. Ser fram emot att träffa gänget på kommande läger och tävlingar i sommar!läsa mer
Angelica Persson
Angelica Persson
2018-04-02T12:25:47+0000
Med ett gediget träningsupplägg levereras både stabilitet och kunskap inför årets stora tävlingar. Jag gillar upplägget med att man har en makroplan på årsbasis samt får sitt schema för nästkommande period regelbundet. Det är flexibelt och lätt att följa i och med att man kan lägga upp veckorna enligt ens egna förutsättningar vilket ger både självförtroende och motivation. Passen är utförligt beskrivna och syftet med all träning man gör känns självklar. Bra att kunna få feedback och möjlighet att ställa frågor angående den egna träningen.läsa mer
Läs alla recensioner

Starkare löpare!

Tycker att jag blivit en starkare löpare och har haft mest fokus på dom passen också sim mässigt vet jag inte riktigt var jag står. Har tidigare haft 3-4 simpass i veckan och då tappat på löpningen och simmat helt ok för att vara en glad amatör! Så det här upplägget kanske ger rätt balans i det stora hela! Kul är det i alla fall!
– Andreas, 35.

Grymt upplägg! 

Jag tycker det är ett grymt upplägg och träningarna är mycket bra. Tyvärr så klarar jag inte med stressen av att jaga timmar så från och med idag så måste jag lyssna på kroppen och träna därefter. Kommer att följa upplägget men dra ner på tiden. Trodde jag var mentalt starkare!
– Johanna, 47.

Känner mindre stress över träningen

Grymt inspirerande och framförallt känner jag mindre stress över träningen, när passen är gjorda är jag klar för veckan. Aldrig varit så lite skadad som de här månaderna.
– Fredrik, 33.

Coachingen har gjort rejäl skillnad för mig!

Jag ser klara förbättringar i alla tre discipliner, men löpningen har sett mest framsteg. Ert program är precis den support jag behövde för att komma ett steg längre i min utveckling och jag ser fram emot de nästkommande 12 veckorna när slutmålet sakta närmar sig.
– Magdalena, 51

Jag är så himla glad att jag valde er!

Jag har fått mer struktur och långsiktighet i min vardag och känner mig aldrig stressad över om jag gör rätt eller inte eftersom jag vet att Jonas och Jojje har koll på läget.
– Maria, 35.

“Gediget träningsupplägg”

Med ett gediget träningsupplägg levereras både stabilitet och kunskap inför årets stora tävlingar. Jag gillar upplägget med att man har en makroplan på årsbasis samt får sitt schema för nästkommande period regelbundet. Det är flexibelt och lätt att följa i och med att man kan lägga upp veckorna enligt ens egna förutsättningar vilket ger både självförtroende och motivation. Passen är utförligt beskrivna och syftet med all träning man gör känns självklar. Bra att kunna få feedback och möjlighet att ställa frågor angående den egna träningen.
– Angelica

Är i min bästa form någonsin när det kommer till konditionsidrott.

Konceptet att inte träna för hårt utan ofta håller mig också skadefri. Hemsida och community hjälper till med motivation, kunskap och inspiration att bli bättre. När jag började i höstas kunde jag inte simma frisim, nu crawlar jag 2500 m utan problem. Jag provade på en period med hjälp av friskvårdsbidraget först och har sedan fortsatt, för mig är det en väl värd investering. Ser fram emot att träffa gänget på kommande läger och tävlingar i sommar!
– Karin

Vilken helg!

Måste tacka Jojje Borssén och Jonas Colting för erat fantastiska koncept som verkligen blivit en livsstils förändring för mig som jag absolut kommer fortsätta med, känns otroligt bra!
-Woffe Pouzar

Wow!

Vilket engagemang och vilken kärlek till livsstilen/sporten triathlon från heeeela CB… coacher, adepter, administratörer, fotografer, anhöriga osv. Att bli mött av en coach PÅ LÖPARBANAN när man har 4 km kvar… ovärderligt. Vilken klubb har det?
-Tina Arenstig

Det gick!

Vilken helg! Hela bubblan, från incheckning till och ned målgång har varit värd varenda träningspass. Klubbtillhörigheten var underbar, från morgonsimningen till alla hejaropen från både klubbkompisar på banan och åskådarna var guld värt. Tack Jojje och Jonas för det här året. Det hade inte gått utan er! Ska bli spännande att fortsätta träningsresan, fast nu med en bättre förberedd kropp för kommande träningspass.
-Stefan Ahlgren