COLTING BORSSÉN TRIATHLONKLUBBS KLUBBMÄSTERSKAP

BORÅS TRIATHLON FREDAG & LÖRDAG DEN 10-11 SEPTEMBER 2021

Alla CB-klubbmedlemmar anmälda till Borås Triathlon, med klubben registrerad i sin anmälan (se startlista) ställs mot varandra på startlinjen och först i mål på bäst tid koras till klubbmästare 2021. Vi är tacksamma för att ni har förståelse för att klubbmästerskapet inte blir så som vi planerat tidigare år då förutsättningen till att samla poäng under en hel säsong fortsatt har ändrats i och med att många av sommarens race ställs in.

Då Borås Triathlon erbjuder tre distanser kommer vi år 2021 därmed också kora inte mindre än tre klubbmästare på dam respektive herr sidan.

Hur går det till: Ni behöver inte anmäla er till klubbens mästerskap utan är automatiskt med och slåss om titeln 2021 års klubbmästare genom att ni anmält er till valfri distans på Borås Triathlon och har Colting Borssén Triathlonklubb registrerad i er anmälan. Krav är dock att för att koras som klubbmästare och ta pallplacering (2: och 3:e plats) ska ni vid er senaste tävling före klubbmästerskapet även då representerat klubben. 

Vi har en stor förhoppning om att vi kommer vara många CBare på plats i Borås i september och att vi tillsammans kan heja fram varandra. Vi har hopp om att detta fortsatt skall ge er en målsättning och därmed en fortsatt fantastisk träningssommar.  

Vi ses i Borås i september!

Klubbmästare Magnus Axelsson
2: plats Anders Hinn
3:e plats Richard Lindström
Klubbmästare Emilia Lindström
2:a plats Linda Steiner
3:e plats Carina Hinn
Föregående
Nästa