Triathlonläger på Playitas med Colting Borssén

Vårt populära triathlonläger på Playitas är öppet för alla att boka oavsett om du är med i Colting Borssén Coaching eller inte. Vi släpper bokningen för adepter, guldmedlemmar och ni som anmält ert intresse här först och senare under 2020 för övriga. Ledare är Jonas Colting, Jojje Borssén och assisterande ledare såsom David Svensson, Malin Winbo m.fl.

Datum som är bokade är:

 • 7-14 mars 2021 från Göteborg, Oslo och Köpenhamn
 • 8-15 mars 2021 från Stockholm

BOKA Träningsläger Playitas 2021 här! INSTÄLLT

Inspirationsfilm från 2020, Triathlonläger på Playtias

Triathlonläger på Playitas – något för dig?

Vi är glada över att kommande träningsår återigen kunna erbjuda en egna lägervecka på fantastiska Playitas. Syftet med veckan är att ge er en rejäl dos inspiration samt färdigheter att slipa på hemma.

Veckan på Playitas kommer bjuda på massor av gemensamma pass i olika farter och för alla nivåer. Förutom oss (Colting och Borssén) kommer vi även ha hjälpcoacher på plats. Vi rekommenderar att ni tar med egen cykel.

Träningen

Under veckan räknar vi med att simma minst fyra pass i bassäng, två pass i öppet vatten, flera gemensamma cykelpass och löppass samt teori och föreläsningar. Hinner vi med så simulerar vi en liten triathlontävling också. Schema för lägret kommer spikas under hösten/vintern och kommuniceras separat. Det kommer finnas tid att lära, bli trött och umgås.

Boka anhöriga

Ni får givetvis boka in resten av er familj också. Då bokar ni dem via länken också.

Apollo sköter anmälningarna manuellt så är det något som ni vill meddela dem skriver ni bara det i “Övrigt-rutan” längst ner i anmälningsformuläret. Ex. att någon familjemedlem inte skall delta i CB-lägret eller om ni kanske är fler i familjen än vad det går att anmäla i formuläret, då skriver ni dennes uppgifter i Övrigt-rutan bara.

Priser Triathlonläger Playitas 2020 (kan justeras något till 2021)

 • Grundpriset inkluderar boende på Hotell eller Aparthotel, del i dubbelrum.
 • Träning enligt vårt program (banhyror, ledarledda pass osv)
 • Teoriföreläsningar (minst två stycken)
 • Individuell simanalys
 • Halvpension (rekommenderas)
 • Transfers
 • Mat ombord på flyget
 • Goodiebag (värde minst 600 kr)

  Arlanda + Köpenhamn: 13 998 SEK

  Göteborg: 13 498 SEK

  Oslo: 13 498 NOK

Betalning

Anmälningsavgiften för en resa till vårt triathlonläger på Playtias ligger på 2500 kr per person + eventuellt avbeställningsskydd (349kr) om det är beställt. Senast 5 dagar efter bokning så ska en anmälningsavgift vara oss tillhanda. Slutlikviden ska vara betald senast 45 dagar innan avresa. 

Ledare på triathlonlägret med Colting Borssén

Urval av bilder från Triathlonläger på Playitas 2020

Här är filmer som vi gjorde under vårt underbara triathlonläger på Playitas 2018