Om Jonas Colting & Jojje Borssén

Jonas Colting och Jojje Borssén har två helt olika idrottskarriärer bakom sig och kanske just därför är deras coaching och camps så uppskattade. Varje år håller de tillsammans flertal läger inom simning, triathlon och löpning som tar nyfrälsta till nästa nivå. Deras passion ligger i att, genom inspiration och kunskap, hjälpa till att frigöra den fysiska potential som alla människor besitter.

Om Jonas Colting

Jonas är sexfaldig EM- och VM-medaljör i triathlon och trefaldig vinnare av Ö till Ö. Sommaren 2014 simmade han 640 km mellan Stockholm och Göteborg, ett välgörenhetsprojekt för WaterAid. Han är, tillsammans med Jojje, författare till boken ”Triathlon för dig”.
Twitter: @jonascolting
Instagram: @jonascolting

Om Jojje Borssén

Jojje är 10-faldig Ironman finisher och erfaren konditionsidrottare med tävlingar som Ö till Ö, Cape Epic och Andalucia Bike Race i bagaget. Vid sidan av sin passion för uthållighetsidrott så arbetar han som investerare och entreprenör med bland annat hälsoföretaget Vitamin Manager.
Twitter: @jojjeborssen
Instagram: @jojjeborssen

Vill du bli partner till Colting Borssén Coaching?

En idé eller fråga? Vill ni erbjuda våra adepter en unik tjänst, ett bra pris eller synas på våra tävlingskläder? Det finns massor av saker vi kan göra tillsammans. Börja med att maila eller ringa!

Jojje Borssén
coach@coltingborssen.com
070-7408679

Köp vår bok här

Bok_fastback_final_skugga_lowres