Colting Borssén Triathlonklubb – en triathlonförening för dig!

Colting Borssén Triathlonklubb med säte i Borås, startades 2015 av Jonas Colting och Jojje Borssén och klubben drivs idag i samråd och i enlighet med coachingverksamheten Colting Borssén Coaching. Vi strävar efter en gemenskap bland våra medlemmar och verkar för en dopingfri idrott. Hos hos är alla välkomna; nybörjare som proffs, nuvarande eller blivande coachingadepter, guldmedlemmar eller du som enbart söker en klubbtillhörighet.

Colting Borssén Triathlonklubb är ansluten till Svenska Triathlonförbundet vilket gör att ni kan söka tävlingslicens och köra tävlingsklass. Mer om tävlingslicensen finner ni på Svenska Triathlonsförbundets hemsida

Colting Borssén Triathlonklubb är också ansluten till Ironman TriClub programmet där vi tävlar för och representerar vår klubb tillsammmans. Under säsongen 2018 tog klubben genom sina medlemmars prestationer första plats i division IV både i Jönköping 70.3 och Kalmar Ironman, det är vi väldigt stolta över. 

     

Som adept i Colting Borssén Coaching ingår medlemsskap i klubben om ni så önskar. Detta har ni i så fall angivit vid anmälan till er coaching.

Som medlem i Colting Borssén Triathlonklubb får du:

  • Tävla för Colting Borssén Triathlonklubb.
  • Nyheter och updates genom vår Facebooksida.
  • Inbjudningar till events, träning och samlingar under Ironman 70.3 i Jönköping och Ironman Kalmar.

Bli medlem i Colting Borssén Triathlonklubb

Är ni inte medlemmar i coachingen men vill tävla för oss och tillhöra vår CB-gemenskap är kostnaden 200 kr per år. För de yngre medlemmarna, under 18 år är kostnaden 100 kr per år. Verksamhetsåret löper mellan 1 oktober – 30 september.

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan blir du medlem i Colting Borssén Triathlonklubb. Efter ifyllt formulär får du ett bekräftelsemail som innehåller det bankgiro dit du betalar din medlemsavgift. Medlemskap är först beviljad efter det att betalning är mottagen och sträcker sig fram till 30 sep.

Vid frågor vänligen kontakta oss.

Nyhetskanaler

Nyheter och information till våra medlemmar förmedlas via mail och genom klubbens Facebooksida På Facebooksidan finner ni information om kommande aktiviteter. Dela gärna dina egna upplevelser och prestationer genom att använda #cbtriathlonklubb och #coltingborssentriathlonklubb i sociala kanaler som Facebook och Instagram @coltingborssen.

Kontakt Colting Borssén Triathlonklubb

Styrelsen:
Ordförande: Frida Winbo
Kassör: Malin Winbo
Ledamot: Benjamin Asp
Kontaktuppgifter: triathlonklubb@coltingborssen.com
Tel: 0708-254282 (Ordförande Frida Winbo)

Förmåner

Lista på vilka förmåner/rabatter man har som klubbmedlem och meddelande om koder förmedlas via mail.

Om oss

Klubbens styrelse är alla tidigare adepter till Colting Borssén Coaching och bosatta i Borås. Säsongen 16/17 var deras triathlondebut och glädjen i sporten gav mersmak. Vår ambition är att driva klubben i enlighet med coachingverksamheten och att alla, oavsett nivå ska känna sig välkomna och finna gemenskap i klubben.

Ordförande Frida Winbo

Frida är lärare, trebarnsmamma och har alltid sysslat med någon form av idrott. Fram till 2010 var det främst basket som upptog tiden men nu är det simma, cykla och springa som gäller. Styrka; ja att simma ”fort” tydligen, då hon i sin första fulla Ironmantävling lyckades på tiden 1.04.

Kassör Malin Winbo

Malin är i grunden fysioterapeut men även examinerad på Travel Academy i Göteborg och säljer till vardags gruppresor samtidigt som hon arbetar som administratör på Colting Communication och Colting Borssén Coaching. Har pga skador under senaste säsongen främst fokuserat på simningen och har genomfört Vidösternsimmet 21,5km+ och Vansbro 10km.

Ledamot Benjamin Asp

Benjamin är trebarnspappa, med rötter i Dalarna och arbetar på Toveks Bil i Borås. Han älskar backar, både att springa och cykla uppför dem. Har kört Trollveggen i Norge, Ironman Kalmar samt Patagonman Extreme Triathlon i Chile.

Välkommen till Colting Borssén Triathlonklubb och vår gemenskap!


OBS! Du som är aktiv inom Colting Borssén Coaching som coachingadept och anmält att du vill vara med i klubben behöver alltså inte anmäla dig igen.

Guldmedlemmar måste förnya sitt klubbmedlemskap här via formuläret.

OBS! Efter att du fyllt i formuläret ska du inom 24h få ett bekräftelsemail med inbetalningsuppgifter, uteblir detta mail uppmanar vi dig att kolla din “skräppost” eller kontakta oss via klubbens mail: triathlonklubb@coltingborssen.com