Colting Borssén Triathlonklubb – en triathlonförening för dig!

Colting Borssén Triathlonklubb med säte i Borås, startades 2015 av Jonas Colting och Jojje Borssén och klubben drivs idag i samråd och i enlighet med coachingverksamheten Colting Borssén Coaching. Vi strävar efter en gemenskap bland våra medlemmar och verkar för en dopingfri idrott. Hos hos är alla välkomna; nybörjare som proffs, nuvarande, före detta eller blivande coachingadepter.

Colting Borssén Triathlonklubb är ansluten till Svenska Triathlonförbundet vilket gör att ni kan söka tävlingslicens och köra tävlingsklass. Mer om tävlingslicensen finner ni på Svenska Triathlonsförbundets hemsida

Colting Borssén Triathlonklubb är också ansluten till Ironman TriClub programmet där vi tävlar för och representerar vår klubb tillsammmans.

Som adept i Colting Borssén Coaching ingår medlemsskap i klubben om ni så önskar. Detta har ni i så fall angivit vid anmälan till er coaching.

Som medlem i Colting Borssén Triathlonklubb får du:

  • Möjlighet att köpa våra snygga tävlings- och träningskläder.
  • Möjlighet att delta i våra träningstillfällen som vår klubb arrangerar.
  • Tävla för Colting Borssén Triathlonklubb.
  • Nyheter och updates genom vår Facebooksida.
  • Inbjudningar till events och samlingar under Ironman 70.3 i Jönköping och Ironman Kalmar.

Bli medlem i Colting Borssén Triathlonklubb

Är ni inte medlemmar i coachingen men vill tävla för oss och tillhöra vår CB-gemenskap är kostnaden 200 kr per år. För de yngre medlemmarna, under 18 år är kostnaden 100 kr per år. Verksamhetsåret löper mellan 1 oktober – 30 september.

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan blir du medlem i Colting Borssén Triathlonklubb. Efter ifyllt formulär får du ett bekräftelsemail som innehåller det bankgiro dit du betalar den medlemsavgift. Medlemsskap är först beviljad efter det att betalning är mottagen och sträcker sig fram till 30 sep.

Vid frågor vänligen kontakta oss.

Nyhetskanaler

Nyheter och information till våra medlemmar förmedlas via mail och genom klubbens Facebooksida På Facebooksidan finner ni månadsbrev och information om kommande aktiviteter. Dela gärna dina egna upplevelser och prestationer genom att använda #cbtriathlonklubb i sociala kanaler som Facebook och Instagram @coltingborssen.

Kontakt Colting Borssén Triathlonklubb

Styrelsen:
Ordförande: Frida Winbo
Kassör: Malin Winbo
Ledamot: Benjamin Asp
Kontaktuppgifter: triathlonklubb@coltingborssen.com
Tel: 0708-254282 (Ordförande Frida Winbo)

Förmåner

Lista på vilka förmåner/rabatter man har som klubbmedlem och meddelande om koder förmedlas via mail.

Tävlingskläder för Colting Borssén Triathlonklubb

Självklart vill vi att ni tävlar i vår tävlingsdräkt. Ni kan även köpa cykel -och träningskläder. Beställning upptas t.o.m den 31 mars 2018. Länk för beställning.

Om oss

Klubbens nya styrelse är alla tidigare adepter till Colting Borssén Coaching och bosatta i Borås. Säsongen 16/17 var deras triathlondebut och glädjen i sporten gav mersmak. Vår ambition är att driva klubben i enlighet med coachingverksamheten och att alla, oavsett nivå ska känna sig välkomna och finna gemenskap i klubben.

Ordförande Frida Winbo

Frida är lärare, tvåbarnsmamma och har alltid sysslat med någon form av idrott. Fram till 2010 var det främst basket som upptog tiden men nu som nyfrälst triathlet genomförde hon förra säsongen Borås Triathlon, Jönköping Ironman 70,3 och Ironman Kalmar 140,6. Styrka; ja att simma ”fort” tydligen, då hon i sin första fulla Ironmantävling lyckades på tiden 1.04.

Kassör Malin Winbo

Malin är i grunden fysioterapeut men ägnar sig för tillfället främst åt resor. I övrigt är hon Fridas tvillingsyster, se ovan 😉

Ledamot Benjamin Asp

Benjamin är trebarnspappa, med rötter i Dalarna och arbetar på Toveks Bil i Borås. Han älskar backar, både att springa och cykla uppför dem. Gjorde förra säsongen bland annat Trollveggen i Norge och ska i år genomföra Ironman Kalmar.

Välkommen till Colting Borssén Triathlonklubb och vår gemenskap!


OBS! Du som är aktiv inom Colting Borssén Coaching och anmält att du vill vara med i klubben behöver alltså inte anmäla dig igen.