GRATIS MEDLEMSKAP I
COLTING BORSSÉN TRIATHLONKLUBB SÄSONG 20/21 

VårT MÅL är att alla som vill ansluta till en triathlonklubb enkelt ska kunna göra det.

Vi strävar efter en gemenskap bland våra medlemmar och verkar för en dopingfri idrott. Hos hos är alla välkomna; nybörjare som proffs, nuvarande eller blivande coachingadepter, guldmedlemmar eller du som enbart söker en klubbtillhörighet.

Colting Borssén Triathlonklubb är ansluten till Svenska Triathlonförbundet vilket gör att ni kan söka tävlingslicens och köra tävlingsklass. Mer om tävlingslicensen finner ni på Svenska Triathlonsförbundets hemsida.

Colting Borssén Triathlonklubb är också ansluten till Ironman Triclub Program där vi tävlar för och representerar vår klubb tillsammans. Alla som har registrerat sin klubb i sin Ironmanprofil får ta del av de förmåner Ironman belönar sina klubbar med, exempelvis:

 • Early entry
 • Race day competition – TriClub Podium trophy
 • Championship Event
 • Priority Bike Racking
 • VIP Passes
 • Free Race Entries
 • Global Ranking
 • Online Community – TriClub Connect Facebook
 • Triclub Newsletter

Som adept i Colting Borssén Coaching ingår medlemsskap i klubben om ni så önskar. Detta har ni i så fall angivit vid anmälan till er coaching. Vill ni lägga till klubbmedlemskapet efter det att ni redan skickat in er coachingansökan mailar ni malin@colting.se så registrerar vid det eller fyll i formuläret under “Bli medlem här”. 

Som medlem i Colting Borssén Triathlonklubb får du:

 • Tävla för Colting Borssén Triathlonklubb.
 • Tävla om titeln årets klubbmästare och chansen att vinna fina priser.
 • Ta del av förmåner och rabattkoder (i inloggat läge på sajten).
 • Nyheter och updates genom vårt Instagramkonto @coltingborssentriathlonklubb och vår Facebooksida.
 • Inbjudningar till events, träning och samlingar under Ironman 70.3 i Jönköping och Ironman Kalmar.

 

Medlemskap i Colting Borssén Triathlonklubb är gratis och gäller från 1 oktober 2020 till 30 september 2021. 

Hos hos är alla välkomna; nybörjare som proffs, nuvarande eller blivande coachingadepter, guldmedlemmar eller du som enbart söker en klubbtillhörighet. Verksamhetsåret löper mellan 1 oktober – 30 september.

Bli medlem genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Du som är aktiv inom Colting Borssén Coaching och anmält att du vill vara med i klubben behöver alltså inte anmäla dig igen. 
Om du i samband med coachingansökan inte valde att tillhöra och tävla för klubben och nu vill lägga till klubbmedlemskapet efter det att ni redan skickat in er coachingansökan mailar ni malin@colting.se så registrerar vid det eller fyll i formuläret under “Bli medlem här”. 

 

REGGA DIN KLUBBPROFIL PÅ COLTINGBORSSEN.COM

Alla ni klubbmedlemmar kan registrera er klubbprofil på coltingborssen.com där ni får tillgång till information, artiklar, erbjudanden och förmåner. Så har du inte redan gjort det, gör det HÄR.

Är du kanske coachingadept eller guldmedlem och redan har en profil registrerad på sidan behöver du INTE registrera en ny, utan du har även tillgång till klubbinformationen via din nuvarande profil.

Om Colting Borssén Triathlonklubb

Colting Borssén Triathlonklubb med säte i Borås, startades 2015 av Jonas Colting och Jojje Borssén och klubben drivs idag i samråd och i enlighet med coachingverksamheten Colting Borssén Coaching. Vi strävar efter en gemenskap bland våra medlemmar även om vi är utspridda över större delarna av Sverige och verkar för en dopingfri idrott. Hos hos är alla välkomna; nybörjare som proffs, nuvarande eller blivande choachingadepter, guldmedlemmar eller du som enbart söker en klubbtillhörighet.

Om oss

Klubbens styrelse är alla tidigare adepter till Colting Borssén Coaching och bosatta i Borås. Vår ambition är att driva klubben i enlighet med coachingverksamheten och att alla, oavsett nivå ska känna sig välkomna och finna gemenskap i klubben.   

Kontakt Colting Borssén Triathlonklubb

Styrelsen: 

Ordförande: Frida Winbo

Kassör: Malin Winbo

Ledamot: Benjamin Asp

Kontaktuppgifter: triathlonklubb@coltingborssen.com

Tel: 0708-254282 (Ordförande)

Dokument

Klubbens stadgar, GDPR-policy och protokoll från årsmöten finner ni här

Nyhetskanaler

Nyheter och information till våra medlemmar förmedlas främst via vårt instagramkonto @coltingborssentriathlonlubb samt via vår Facebooksida och sajten Coltingborssen.com. Dela gärna dina egna upplevelser och prestationer genom att i sociala kanaler använda;

#coltingborssentriathlonklubb

#cbtriathlonklubb

Förmåner

Lista på vilka förmåner/rabatter man som klubbmedlem har samt aktuella rabattkoder förmedlas via mail.  

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Här kan du läsa lite nyheter som berör vår triathlonklubb. 

Frida Winbo ny ordförande för Colting Borssén Triathlonklubb

Välkommen till Colting Borssén Triathloklubb! I klubben kan alla vem som helst bli medlem. Vi strävar efter en gemenskap bland våra medlemmar och verkar för en dopingfri idrott. Hos hos är alla välkomna; nybörjare som proffs, nuvarande, före detta eller blivande coachingadepter. Här träffar vi klubbens nya ordförande – Frida Winbo!

Läs mer »