Colting Borssén Coaching inleder samarbete med Kalmar RC Triathlon

Colting Borssén Coaching är marknadsledande i att erbjuda coaching, läger och kunskap i förberedelse för Ironman och halv-Ironman. Nu inleder Colting Borssén Coaching ett samarbetsavtal med Kalmar RC som är Sveriges största Ironmanklubb. Klubbens medlemmar får möjlighet att till mycket förmånliga former ta del av de träningsprogram, texter, artiklar, instruktionsfilmer, poddar, träningsträffar och camps som Colting Borssén erbjuder.

Kalmar RC har vuxit explosionsartat från 35 medlemmar till 435 medlemmar på 10 år vilket är en naturlig följd av att Kalmar också är hemvisten för Ironman Kalmar.

– Kalmar är för oss det bultande hjärtat och centrum i triathlon-Sverige och den stora majoriteten av våra adepter har Ironman i Kalmar som sin måltävling. Att få möjligheten att jobba med Sveriges största Ironmanklubb, tillika baserad i Kalmar, känns både fantastiskt och inspirerande, säger Jonas Colting medgrundare till Colting Borssén Coaching.

Kalmar RC är den största klubben i Ironman Kalmar med 144 anmälda deltagare och har också vunnit TriClub Program.

– Där människor betyder något och få ett sammanhang och vänner i samma situation gör att man inte bara kör ett Ironman utan man stannar kvar i klubben och kör år från år för man tycker träningen och det liv det gett ger så mycket, säger Kalmar RC;s ordförande Ulrika Hjort.

Colting Borssén Coaching satsar i samband med detta också på att göra ett Triathlonläger PreCamp Kalmar under början av maj för sina adepter inom Colting Borssén Coaching. Där får man ett tillfälle att cykla banan på fastlandet och Öland samt springa på löpbanan.

Om Kalmar RC Triathlon

Kalmar RC Triathlon är en av Sveriges största aktiva triathlonklubbar. Klubbens medlemmar består av allt från ungdomar och motionärer till elitsatsande triathleter där alla tränar på sin nivå och efter sina ambitioner och möjligheter. Varje år har klubben över 100 medlemmar som kör Ironman för klubben, men även många som kör tävlingar i kortare distanser både i Sverige och utanför Sveriges gränser. 2018 hade vi 144 anmälda till Ironman Kalmar.
Som medlem i Kalmar RC Triathlon erbjuds du många tillfällen till gemensam träning och varje vecka innehåller pass inom alla tre discipliner, simning, cykel och löpning. Inomhus och utomhus, beroende på säsong. Vi fokuserar på både mängd och kvalitet samt på att alla våra medlemmar ska känna sig välkomna på all klubbgemensam träning. Vi har gemensamma arrangemang, föreläsningar och träningsdagar som hjälper medlemmarna i sin träning men också leder till en fin gemenskap.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.