Simträning med fokus på teknik i Oskarshamn

Passa på att få coaching, värdefulla tips och teknikträning när Jojje Borssén i samarbete med Blåkulla SwimRun anordnar kostnadsfri simträning med fokus på simteknik för öppetvatten.

Den öppna träningen vänder sig till dig som vill lära, utvecklas eller få kort analys av befintlig simning. Alla kan vara med! Våtdräkt, badmössa och simglasögon är enda kravet. Fokus ligger på tekniken i öppetvatten oavsett om du ska applicera den på swimrun, triathlon eller Vansbrosimningen.

Tid: Tisdag 15 augusti kl.18 (vi håller på 1 timme)
Plats: Samling badplatsen vid Eckern i Oskarshamn.
Max 20 deltagare. Först till kvarn.

Alla måste anmäla sig – anmälan är bindande och kostnadsfri!


Om BlåKulla SwimRun


BlåKulla SwimRun går av stapeln 9 september 2017. Tävlingen välkomnar alla motionärer, nybörjare som elit, till en utmanande och vacker sträckning längs de vackraste delarna av Oskarshamns skärgård. Banan är 11.3 km lång med 9.3 km löpning fördelat på 18 sträckor (längsta är 2.6 km) och 2.0 km simning fördelat på 17 sträckor (längsta är 300 m).


Om Colting Borssén Coaching

Sveriges största träningsgrupp för triathlon- och swimruncoaching. Colting Borssén Coaching bygger på tydlig filosofi och programstruktur. Alla sju träningsgrupper har olika tidsmål men ett och samma onlineverktyg för program, filmer, poddar, artiklar, FAQ, inspiration. Som medlem i träningsgruppen får du, förutom program och annat innehåll, även rabattförmåner, kostnadsfria inspirationsläger och mycket mer. Vårt mål är att göra dig till en bättre atlet med bästa innehållet till marknadens bästa pris. Våra träningsgrupper är Ironman SUB 11, Ironman 11-13 h, Ironman Ta-Dig-Runt, HalvIronman SUB 6, HalvIronman Ta-Dig-Runt samt SwimRun Tävling, SwimRun Motion. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.