Triathlon Coaching

Vi söker två nya SUPERMOTIONÄRER!

Ironman Jönköping 2018 ColtingBorssén Foto : Johan Valkonen

BLI VÅR NYA SUPERMOTIONÄR!

Här kan du tävla om att bli en av våra två Supermotionärer för säsongen 18/19. Tävlingen pågår från 6 augusti till 17 augusti 2018.  

Har du någonsin drömt om att kunna genomföra en Ironman? Har du funderat på hur det kan vara att ta sig igenom en riktigt seriös period av träning och förberedelser för att komma i så bra form som möjligt för ditt livs utmaning? Vill du utveckla nya färdigheter samtidigt som du gör en livslång investering i hälsa och välmående?

Ironman 70.3 Jönköping Supermotionären Colting Borssen Triathlon Coaching Foto Johan Valkonen

Då har du kommit rätt! Colting Borssén Coaching har flera års erfarenhet av att hjälpa såväl nybörjare som erfarna atleter att nå sina mål och just nu söker vi två SUPERMOTIONÄRER som vill ta sig an utmaningen att satsa på Jönköping 70.3 eller Ironman Kalmar. Du kan vara helt ny på triathlon eller väldigt erfaren.

Vi söker dig som har ambitionen och engagemanget men inte nödvändigtvis förmågan. Förmågan kommer vi att hjälpa dig att utveckla! Vi söker dig som är beredd att lägga ned den tid som krävs under året och som är införstådd med att det kommer att krävas en del omprioriteringar i vardagen.

Träningen börjar 1 oktober 2018 i samband med att Colting Borsséns program inför 2018/19 startar.

Malin Nelson lyckades med sitt mål som Supermotionär 17/18! Läs om Malins väg till målet genom att klicka på bilden.

Under året kommer du få möjlighet att träna på något av våra simcamps samt åka på läger med oss till Playitas i samarbete med Apollo Sports. Din resa mot ditt mål kommer dokumenteras väl och bli en följetong på coltingborssen.com samt i sociala kanaler.

I paketet som SUPERMOTIONÄR ingår följande:

Paketets värde är ca. 35 000 kr / st.

En av våra framgångsrika supermotionärer 17/18 var Peter Fällén. Klicka på bilden för att läsa om hans resa.

Som uttagen SUPERMOTIONÄR förväntar vi oss följande av dig*:

*) Som Supermotionär skriver du ett sponsoravtal med Colting Borssén Coaching (Borssén Communication AB)

Vi tar emot ansökningar mellan 6 augusti till och med 17 augusti. Vem som helst kan ansöka. De uttagna presenteras i slutet av augusti 2018. Ta chansen att tävla om denna unika och livsomvälvande resan mot en halv eller hel Ironman 2019.

Notice: JavaScript is required for this content.

Filmer på våra Supermotionärer säsongen 17/18

Partners till Supermotionären 2018

 

Exit mobile version