Colting Borssén Tävlingskläder säsongen 2018

****DET GÅR INTE LÄNGRE ATT BESTÄLLA KLÄDER FÖR SÄSONGEN 17/18****

****SISTA DATUMET VAR 31 MARS 2018****


Årets tävlingsdräkt är inspirerad av varmare breddgrader. Vi ville ta fram en unik look med en fräschör som sällan skådats inom triathlon. Därför presenterar vi nu Colting Borssén Tropical Gear. En tropisk och snygg look där känslan av soliga sommardagar sitter kvar länge i kläderna! Årets design är framtagen för att du ska bli så snabb och snygg som möjligt på dina tävlingsdagar!

Vi har valt Trimtex för säsongens teamkläder i Colting Borssén Coaching. Trimtex sport utvecklar teamkläder för klubbar och företag över hela världen och våra produkter är ledande inom funktion, design och kvalitet. Efter 40 års erfarenhet att producera egendesignade funktionskläder vet de vad som krävs.

Villkor

  • Sista orderdag är söndag 31 mars 2018.
  • Din order är bindande. 
  • Leverans 8-10 veckor. 
  • Betalning via Swish under slutet av april 2018. Du får detaljer via mail.

Priser

Alla priser inkluderar moms samt ditt namn på bröstet enligt exempel.
Frakt för samtliga paket är 70 kr. Oavsett om du beställer 1 eller 6 plagg.

Triathlon Herr Aero Tri Speedsuit 1499 kr plus frakt
Triathlon Dam Aero Tri Speedsuit 1499 kr plus frakt
Triathlon Herr Singlet (topp) 669 kr plus frakt
Triathlon Dam Singlet (topp) 669 kr plus frakt
Triathlon Herr Tri Shorts 765 kr plus frakt
Triathlon Dam Tri Shorts 765 kr plus frakt
Cycling Herr Giro Shirt (tröja) 949 kr plus frakt
Cycling Dam Giro Shirt (tröja) 949 kr plus frakt
Cycling Herr Giro Bib (byxa) 1239 kr plus frakt
Cycling Dam Giro Bib (byxa) 1239 kr plus frakt

 

Beskrivning Tri Singlet (topp)

Detta triathlonlinne sitter perfekt på kroppen, vilket ger full rörelsefrihet och minimalt luftmotstånd. Stora zoner med material som andas ger dräkten mycket goda ventilerande egenskaper. Kompressionsmaterial speciellt framtagen för triathlon gör modellen optimal för både simning, cykling och löpning.

Beskrivning Tri Shorts


Ett par kompromisslösa triathlonshorts i dammodell med optimal ergonomisk passform utvecklade i samarbete med några av världens bästa triatleter. Våra triathlonshorts är tillverkade i Aqua Zero-material, vilket gör att byxorna absorberar minimalt med vatten. Shortsen är också tillverkade i Lycra® Power-material, vilket ger optimal rörlighet, komfort och aerodynamik. Shortsen är tillverkade i ett kompressionsmaterial som gör att triathlonbyxorna passar perfekt för både simning, cykling och löpning.

Triathlonshortsen är utrustade med Super TRI-pad från världens ledande paddingproducent CyTech/Elastic Interface. Paden är en högintensitetspad, vilket gör att du uppnår maximalt skydd. Paden har en slimmad design som garanterar bästa möjliga rörlighet. Paden är dessutom tillverkad i snabbtorkande och ventilerande material, vilket ger ultimat komfort.

Beskrivning Aero Tri Speedsuit (heldräkt)

Aero Tri tävlingdräkt till herr är vår nya innovativa och kompromisslösa toppmodell för triathlon. Utvecklad av ingenjörerna på NTNU i Trondheim och testad i vindtunnel så är denna en av världens snabbaste och mest innovativa på marknaden. Passformen är suverän med perfekta material som är framtagna vid testerna på NTNU, med bland annat golfbollsstruktur på axlarna och ränder på låren. Perfekt kombination av aerodynamik och material optimerade för hydrodynamik. Triathlondräkten består av snabbtorkande, ventilerande och elastiska material för att den ska vara perfekt till simning, cykling och löpning. Dräkten har en extra lång dragkedja fram för ökad ventilation och är delad framtill vilket gör den slimmad när du cyklar, samtidigt som den blir behaglig vid löpning. Dräkten har antiglidsilikon längst ner på låret som håller den på plats samt att paddingen är utvecklad i samarbete med italienska Cytech med fokus på långdistans och bra följsamhet på cykelsadeln. Fickorna på ryggen har en ny lösning med två elastiska ingångar, en på varje sida, vilket gör tillgången till bars och gels lättare än på länge. Varför spendera tusentals kronor på dyra kolfiberramar eller kolfiberhjul för att spara några sekunder, när du kan spara ännu mer tid genom att lägga lite i en ny triathlondräkt? Tester i vindtunnel tillsammans med Norska forskningsinstitutet, NTNU, bekräftar att det finns sekunder att spara i vår kombination av material.

Beskrivning Cykelkläder modell “Giro” 

Giro cykeltröja är en nyutvecklad aerodynamisk cykeltröja för män/kvinnor med perfekt passform. När det gäller valet av material har fokus legat på aerodynamik och cykeltröjan har bland annat “golfbollsstruktur” på fram- och baksidan. Tack vare “golfbollsstrukten” så fångar kroppen mindre vind vilket kan vara avgörande i tävlingar. Denna forskning har sitt ursprung i cykelkollektionen Aero som utförts i vindtunnlar i samarbete med NTNU och med Thor Hushovd som testperson. Passformen är smal och mycket åtsittande men materialet är stretchigt så plagget känns lätt och skönt att ha på sig. Axlarna har ett tunt material med bra andningsförmåga vilket ger god ventilation samt effektiv fukttransport. Det finns en dragkedja som går hela vägen ner och tröjan har en silikonbeläggning vilket förhindrar att tröjan glider upp under aktivitet. Den har dessutom tre stora fickor på baksidan som rymmer mat, reservutrustning och extra kläder för resan. Dessutom har den en separat dragkedja på höger sida som rymmer kort eller nycklar. Denna tröjan är det ultimata valet för aktiva cyklister som vill ha en ny favorit som kan användas i samband med träning och tävling.

Giro cykelbyxa
Passformen är smal och väldigt tätsittande, men materialen är elastiska så att plagget känns lätt och behagligt mot kroppen. Gällande paden, så har vi valt en toppmodell som är specifikt anpassad för män/kvinnor. Den kommer från italienska Elastic Interface (CyTech), som är en av marknadens bästa leverantörer. Paden är formgjuten och har densifierad täthet i zoner som är speciellt utsatta för tryck, och passar därför utmärkt till längre turer. Paden formar sig efter sig och sadeln samtidigt som den bibehåller sin ursprungliga passform. Det är samma pad i Giro som de populära cykelshortsen Elite Race. Shortsen kommer med bekväma och elastiska hängslen, brett silikonband i benen och reflexdetaljer. Cykelshortsen är en av våra bästa modeller med en passform anpassad för aktiva cyklister för användning till både träning och tävling.

Storlekar
Klicka på bilderna för att få rätt storlek på er beställning.
INGA ändringar efter 31 mars 2018 kan göras då ditt namn trycks på bröstet…