Triathlonläger på Playitas med Colting Borssén

Vårt populära triathlonläger på Playitas är nu öppet för alla att boka oavsett om du är med i Colting Borssén Coaching eller inte. Under 2019 kommer vi köra två veckor: 4-11 mars och 11-18 mars. Ledare första veckan är Jonas Colting, Åsa Lundström och David Svensson. Ledare andra veckan är Jonas Colting, Jojje Borssén och David Svensson.

> Här bokar du din resa till Playitas med Colting Borssén Coaching <

Triathlonläger på Playitas – något för dig?

Vi är glada över att kommande träningsår kunna erbjuda två egna lägerveckor på fantastiska Playitas. Syftet med veckorna är att ge er en rejäl dos inspiration samt färdigheter att slipa på hemma.

Veckorna på Playitas har nästintill identiska program och kommer bjuda på massor av gemensamma pass i olika farter och för alla nivåer. Förutom oss (Colting och Borssén) kommer vi även ha hjälpcoacher på plats. Vi rekommenderar att ni tar med egen cykel.

Träningen

Varje vecka räknar vi med att simma minst fyra pass i bassäng, två pass i öppet vatten, flera gemensamma cykelpass och löppass samt teori och föreläsningar. Hinner vi med så simulerar vi en liten triathlontävling också. Schema för lägret kommer spikas under hösten/vintern och kommuniceras separat. Det kommer finnas tid att lära, bli trött och umgås.

Boka anhöriga

Ni får givetvis boka in resten av er familj också. Då bokar ni dem via länken också.

Betalning

Anmälningsavgiften för en resa till vårt triathlonläger på Playtias ligger på 1500 kr per person + eventuellt avbeställningsskydd (349kr) om det är beställt. Senast 5 dagar efter bokning så ska en anmälningsavgift vara oss tillhanda. Slutlikviden ska vara betald senast 45 dagar innan avresa. 

Inspiration: Bilder och film från 5-12 mars, 2018

Här är filmer som vi gjorde under vårt underbara triathlonläger på Playitas 2018