Triathlonläger på Playitas med Colting Borssén

Vårt populära triathlonläger på Playitas kommer du kunna boka som adept eller Guldmedlem. Under 2019 kommer vi köra två veckor: 4-11 mars och 11-18 mars.

> Här bokar du din resa till Playitas med Colting Borssén Coaching <

Triathlonläger på Playitas i samarbete med Apollo Sports
Triathlonläger på Playitas i samarbete med Apollo Sports

Triathlonläger på Playitas – något för dig?

Vi är glada över att kommande träningsår kunna erbjuda en egen lägervecka på fantastiska Playitas med Apollo Sports. Denna vecka är exklusiv för dig som tillhör Colting Borssén Coaching som adept eller Guldmedlem. Syftet med veckan är att ge er en rejäl dos inspiration samt färdigheter att slipa på hemma.

Veckorna på Playitas har nästintill identiska program och kommer bjuda på massor av gemensamma pass i olika farter och för alla nivåer. Förutom oss (Colting och Borssén) kommer vi även ha hjälpcoacher på plats. Vi rekommenderar att ni tar med egen cykel. Eftersom vi vill ge er tid att planera och lösa allt praktiskt med ledighet, betalning, barnpassning osv. så går vi redan nu ut med den skarpa anmälan för detta läger. Vi har ett tak på 35 platser per vecka.

Träningen
Varje vecka räknar vi med att simma minst fyra pass i bassäng, två pass i öppet vatten, flera gemensamma cykelpass och löppass samt teori och föreläsningar. Hinner vi med så simulerar vi en liten triathlontävling också. Schema för lägret kommer spikas under hösten/vintern och kommuniceras separat. Det kommer finnas tid att lära, bli trött och umgås.

Boka anhöriga
Ni får givetvis boka in resten av er familj också. Då bokar ni dem via länken också. Om ni önskar att ta med dig en medresenär som inte ska delta i vårt program blir kostnaden 10 998 kr. Ordinarie grundpris är annars 13 998 kr.

Betalning
Anmälningsavgiften för en resa till vårt triathlonläger på Playtias ligger på 1500 kr per person + eventuellt avbeställningsskydd (349kr) om det är beställt. Senast 5 dagar efter bokning så ska en anmälningsavgift vara oss tillhanda. Slutlikviden ska vara betald senast 45 dagar innan avresa. 

Inspiration: Bilder och film från 5-12 mars, 2018

Här är filmer som vi gjorde under vårt underbara triathlonläger på Playitas 2018