Triathlonläger på Playitas med Colting Borssén

Vårt populära triathlonläger på Playitas kommer du kunna boka som adept eller Guldmedlem. Under 2019 kommer vi köra två veckor: 4-11 mars och 11-18 mars. Priser, schema, ledare samt bokningslänk kommer att finnas här från mitten av augusti.

Triathlonläger på Playitas

Vi är glada över att kommande träningsår kunna erbjuda en egen lägervecka på fantastiska Playitas med Apollo Sports. Denna vecka är exklusiv för dig som tillhör Colting Borssén Coaching som adept eller Guldmedlem. Syftet med veckan är att ge er en rejäl dos inspiration samt färdigheter att slipa på hemma.

Veckan på Playitas kommer bjuda på gemensamma pass i olika farter och för alla nivåer. Förutom oss (Colting och Borssén) kommer vi även ha hjälpcoacher på plats. Vi rekommenderar att ni tar med egen cykel. Eftersom vi vill ge er tid att planera och lösa allt praktiskt med ledighet, betalning, barnpassning osv. så går vi redan nu ut med den skarpa anmälan för detta läger. Vi har ett tak på 40 platser per vecka.

Träningen
Vi räknar med att simma minst fyra pass i bassäng, två pass i öppet vatten, flera gemensamma cykelpass och löppass samt teori och föreläsningar. Hinner vi med så simulerar vi en liten triathlontävling också. Schema för lägret kommer spikas under hösten/vintern och kommuniceras separat. Det kommer finnas tid att lära, bli trött och umgås.

Boka anhöriga
Ni får givetvis boka in resten av er familj också. Då bokar ni dem via länken också. Om ni önskar att ta med dig en medresenär som inte ska delta i vårt program blir kostnaden 10 498 kr. Ordinarie grundpris är annars 13 498 kr.

Betalning
Anmälningsavgiften för en resa till vårt triathlonläger på Playtias ligger på 1500 kr per person + eventuellt avbeställningsskydd (349kr) om det är beställt. Senast 5 dagar efter bokning så ska en anmälningsavgift vara oss tillhanda. Slutlikviden ska vara betald senast 45 dagar innan avresa. 

Här är filmer som vi gjorde under vårt underbara triathlonläger på Playitas 2018