Triathlon Coaching

Triathlonläger i Jönköping med Åsa Lundström

***DETTA LÄGER ÄR REDAN GENOMFÖRT. ANMÄLAN FÖR LÄGER 2019 KOMMER ÖPPNA UNDER OKTOBER 2018.***

Välkommen att anmäla dig till Colting Borsséns Triathlonläger i Jönköping 25-27 maj 2018. I samarbete med Åsa Lundström kommer vi erbjuda en helg med simträning i Rosenlundsbadet, cykling på Ironman 70.3-banan samt löpning på delar av banan. Detta varvat med inspirerande snack, föreläsning och träningsfilosofi. Coacher för helgen är Åsa Lundström och Jojje Borssén samt erfarna hjälpcoacher som kört tävlingen i Jönköping.

Syftet med helgen är att bekanta sig med banan inför Ironman 70.3 i Jönköping, 8 juli 2018 och träna på färdigheter inom simning, cykel och löpning. Coacherna kommer närvara på samtliga pass och det kommer finnas tillfälle att göra videoanalys på din simning. Lägret vänder sig till dig som är nybörjare eller vill utveckla dina triathlonfärdigheter, har eller ska anmäla dig till Jönköping 70.3. Helgen kommer delas in i grupper för olika farter och nivåer.

Detta ingår i priset

Basecamp för lägret är Scandic Elmia. Priset inkluderar:

Pris 

Pris för del i dubbelrum: 4300 kr / deltagare
Pris för enkelrum: 4600 kr / deltagare
Filmning med analys (nedladdningsbar film med analys av din simning): 400 kr / deltagare

Samtliga priser inkluderar moms.

Betalning sker i två omgångar:

1) Anmälningsavgift 1500 kr direkt efter bokning. Swish (detaljer kommer i din bekräftelse).
2) Faktura på resterande delen av din bokning mot faktura i som du får via mail i början av april 2018.

Ledarna

Huvudledare för Jönköping Triathlon Camp är Jojje Borssén och Åsa Lundström. David Svensson är assisterande coach.

Villkor för deltagande

Allt deltagande sker på egen risk. Arrangören (Borssén Communication AB) samt ledarna på lägret bär inget ansvar för personliga försäkringar eller ekonomiska påföljder om olycka eller skada skulle ske. Ingen gruppförsäkring ingår i din bokning. Resan är ingen paketresa utan anordnas som ett coachingläger. Avbokning och återbetalning kan ske senast 25 april 2018. Anmälningsavgiften (1500 kr) betalas inte tillbaka om inte avbokning sker mot uppvisande av läkarintyg eller särskilt skäl.


Information till deltagare (uppdaterad 18 maj)

Saker att tänka på:

Om simanalysen

Vi filmar under ytan och över ytan. Jojje kommer sedan läsa in en kort kommentar till varje person. En eller flera saker ni kan tänka på att träna lite extra på. Ni kommer sedan kunna ladda ner denna fil efter lägret för att titta på. Pris: 400 kr / person kontant på plats. Vill ni avboka eller efteranmäla detta går det bra att göra på plats.

Preliminärt schema Jönköping Triathlon Camp

Preliminärt schema just nu

Fredag 25 maj

– 16:00 – Samling / Avprickning / Välkomstfika / Incheckning / Presentation
– 18:00 – Samling (receptionen Scandic) för simteori i simhallen.
– 19:00 – 20:00 Simning
– 20:30 – Gemensam middag

Lördag 26 maj

– 07:00 –  Frukost startar
– 09:00 – Cykling på banan i två grupper. En snabbare, en lite mindre snabb. Skriv ut banan här.
– 15:00 – Cykelmek-clinic på Öster Cykel. Samling 14:50 i receptionen.
– 17:00 – Öppet-vatten-pass vid Landsjön. Löp här för er som inte vill simma. Temperaturen räknas vara ca. 18-19 grader. Våtdräkt gäller! Samling vid parkeringen på Hunnerydsbadet: https://goo.gl/maps/tC616hRdEBw
– 19:30 – Gemensam middag på Scandic.

Söndag 27 maj
Ni behöver inte checka ut rummen förrän vi kommer tillbaka från cyklingen innan ni går ner på lunch. 

– 07:15 – Simning på Rosenlundsbadet med filmanalys
– 09:00 –  Frukost
– 10:00 – Cykling på banan med två grupper
– 12:00 – Lunch på hotellet
– 13:00 – Avslutning

Notice: JavaScript is required for this content.

Om Åsa Lundström

Åsa Lundström har etablerat sig som en av världens främsta långdistanstriathleter med internationella vinster och pallplatser. Åsa körde sin allra första motionstriathlon 2009 där hon blev varvad (!) men insåg snart att triathlon var sporten för henne. Åsa är idag rekordhållare på Ironmandistansen (9:02:49) men vill mer! Vid sidan av sin proffskarriär studerar hon till läkare vid universitetet i Odense, Danmark. Åsa har vunnit två internationella Ironman-titlar (Ironman Kalmar 2012 och Ironman Lake Tahoe 2013) och innehar det svenska rekordet på distansen med tiden 9.02.48. Hon har kört Ironman Hawaii fyra gånger sedan 2014 med placeringarna 17, 11, 8, 17. 

Instagram: ÅsaLundströmTri
Hemsida: asa-lundstrom.com
Twitter: https://twitter.com/asalundstromtri
Facebook: Åsa Lundström

Om Colting Borssén Triathlon Coaching

Coaching startade för tre år sedan med att hjälpa triathleter med strukturerade träningsprogram inför hel- och halvironman. Till träningsprogrammen fick alla adepter omfattande kunskap i form av filmer, poddar, artiklar via coachingmotorn cb-tricoach.com samt gemensamma träningstillfällen och förmåner. Colting Borssén Coaching består idag av cirka 150 adepter utspridda över hela Norden med fokus på Sverige. Halvironman i Jönköping och Ironman i Kalmar är de flestas mål med träningen.
Exit mobile version