Webinar om triathlon som julklapp!

Ge bort Webinar om triathlon
4 tillfällen á 45 minuter om triathlon, träning och hälsa.

Oavsett vart du befinner dig i Sverige eller världen kan du nu delta i vår nya webinar-serie. Denna miniserie består av fyra webinars (föreläsning framför datorn) där vi ger dig våra bästa tips inom triathlon, träning och hälsa. Det är enkelt att delta och det finns tillfälle att skriva frågor live. Med våra “Webinar om triathlon” vill vi inspirera och ge dig som lyssnare ett fundament att stå på av kunskap inom triathlon och träning. Dina coacher / föreläsare är Jonas Colting och Jojje Borssén. 

Delta i ett eller samtliga. Ett pris för samtliga fyra tillfällen.
Pris: 499 kr ink. moms. Max 200 platser. 

Innehåll Webinar om triathlon

 • Webinar # 1, Onsdag 10 januari 21:00-21:30 + frågestund. Triathlon i sin helhet.
  Grundläggande filosofi och träning. Vi går igenom vår framgångsrika filosofi och ser helheten upplagt på ett år och hur man kan tänka generellt gällande träning, hälsa och satsning. Bland annat.
 • Webinar # 1, Onsdag 17 januari 21:00-21:30 + frågestund. Simträning.
  Grundläggande filosofi och träningsupplägg. Vi reder ut frågor som – hur blir simträning roligt? Vilka fallgropar ska du inte falla i? Hur ska du simträna? Vi går också igenom prylarna, simanalyser med mera.
 • Webinar # 2, Onsdag 24 januari 21:00-21:30+ frågestund. Cykelträning.
  Grundläggande filosofi och träningsupplägg. Här pratar vi om hur du bedriver en effektiv och bra cykelträning? Hur ska man tänka kring träningen, prylarna och cykelmängd kontra kvalitet. Hur blir man en bra ironman- eller halvironmancyklist? Detta och mycket mer!
 • Webinar # 3, Torsdag 25 januari 21:00-21:30 + frågestund. Löpträning.
  Grundläggande filosofi och träningsupplägg. Här går vi igenom nyckeln till framgång för en bra löpning. Hur du bygger en stark löpkropp som orkar springa hela vägen, vad man ska tänka på under året och tävlingsdagen. Vi ger dig den magiska formulan. Detta och mycket mer!

Hur det funkar

För samtliga föreläsningar behöver du en dator med internetuppkoppling och ljud. Föreläsningarna hålls genom GoToWebinar. När du anmält dig kommer din registreringslänk automatiskt ladda hem ett litet program som gör det möjligt att följa denna webinar-serie. Detta sker snabbt och väldigt smidigt. Samtliga webinars går att titta på efteråt via en länk som vi delar med den mail du angivit i anmälan.

Vad är ett Webinar?

Ett webinar är en digital föreläsning där föreläsarna delar ljud och bild med åhörarna via ett mycket enkelt och bra program som heter GoToWebinar. Upplevelsen är som en riktig föreläsning men  skillnaden är att du sitter vart du vill och lyssnar.

Köp julklappen här! Anmälan till Webinar om triathlon