SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Tycker att jag blivit en starkare löpare och har haft mest fokus på dom passen också sim mässigt vet jag inte riktigt var jag står. Har tidigare haft 3-4 simpass i veckan och då tappat på löpningen och simmat helt ok för att vara en glad amatör! Så det här upplägget kanske ger rätt balans i det stora hela! Kul är det i alla fall!

Jag tycker det är ett grymt upplägg och träningarna är mycket bra. Tyvärr så klarar jag inte med stressen av att jaga timmar så från och med idag så måste jag lyssna på kroppen och träna därefter. Kommer att följa upplägget men dra ner på tiden. Trodde jag var mentalt starkare!

Grymt inspirerande och framförallt känner jag mindre stress över träningen, när passen är gjorda är jag klar för veckan. Aldrig varit så lite skadad som de här månaderna :D!