SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Under NYHETER här på sajten kan du följa med på succéhistorier från våra adepter. Nedan ser ni ett smakprov på några kommentarer och även vårt Instagramflöde från #coltingborssen.


Starkare löpare!

Tycker att jag blivit en starkare löpare och har haft mest fokus på dom passen också sim mässigt vet jag inte riktigt var jag står. Har tidigare haft 3-4 simpass i veckan och då tappat på löpningen och simmat helt ok för att vara en glad amatör! Så det här upplägget kanske ger rätt balans i det stora hela! Kul är det i alla fall!
– Andreas, 35.

Grymt upplägg! 

Jag tycker det är ett grymt upplägg och träningarna är mycket bra. Tyvärr så klarar jag inte med stressen av att jaga timmar så från och med idag så måste jag lyssna på kroppen och träna därefter. Kommer att följa upplägget men dra ner på tiden. Trodde jag var mentalt starkare!
– Johanna, 47.

Känner mindre stress över träningen

Grymt inspirerande och framförallt känner jag mindre stress över träningen, när passen är gjorda är jag klar för veckan. Aldrig varit så lite skadad som de här månaderna.
– Fredrik, 33.

Coachingen har gjort rejäl skillnad för mig!

Jag ser klara förbättringar i alla tre discipliner, men löpningen har sett mest framsteg. Ert program är precis den support jag behövde för att komma ett steg längre i min utveckling och jag ser fram emot de nästkommande 12 veckorna när slutmålet sakta närmar sig.
– Magdalena, 51

Jag är så himla glad att jag valde er!

Jag har fått mer struktur och långsiktighet i min vardag och känner mig aldrig stressad över om jag gör rätt eller inte eftersom jag vet att Jonas och Jojje har koll på läget.
– Maria, 35.