Om oss

 

Om Frode Jermstad

Frode er utdannet Toppidrettstrener fra Norges Idrettshøyskole. Han har medisin grunnfag og utdannelse innen sportsmassasje. Han er sertifisert personlig trener og spinningsinstruktør, og har vært ansatt på noen av Norges største treningssenterkjeder. Han har i flere år jobbet med coaching av langrennsutøvere og syklister, og har lang erfaring i balansering av toppidrett med familieliv.

Frode har alltid vært en allsidig idrettsutøver, og har tidligere vært på landslaget i langrenn og kombinert. Han er i dag en av Norges beste utøvere på sykkel og triatlon i sin aldersgruppe. Frode har flere starter i triatlon, Ironman og en topplassering i Norseman. 

Twitter: @frodejermstad

Instagram: @frodeje

 

Om Gro Hege Viberg

Gro Hege er sertifisert Ironman Coach gjennom Ironman, og har utdannelse innen sportsernæring. Hun er opptatt av å sette kosthold og ernæring i sammenheng med prestasjon.

Gro Hege har erfaring fra flere idretter som langrenn, løping, svømming og sykkel. Hun er aktiv AG triatlet med flere deltakelser i Ironman og ulike ekstreme triatlon som blant annet Norseman. Gro Hege har lang erfaring med balansering av familie, fulltidsjobb og trening.

Instagram: @groviberg

 

Om Jonas Colting

Jonas har tatt seks EM- og VM-medaljer i triatlon, og har vunnet svenske Ö till Ö tre ganger. Sommeren 2014 svømte han 640 km fra Stockholm til Gøteborg som et veldedighetsprosjekt for WaterAid. Han er sammen med Jojje, forfatter av boken “Triathlon för dig”.

Twitter: @jonascolting

Instagram: @jonascolting

 

Om Jojje Borssén

Jojje er ti ganger Ironman-finisher og erfaren utholdenhetsutøver med konkurranser som Ö till Ö, Cape Epic og Andalucia BikeRace i bagasjen. Ved siden av sin lidenskap for utholdenhetsidretter så jobber han som investor og entreprenør i blant annet helseforetaket Vitamin Manager.

Twitter: @jojjeborssen

Instagram: @jojjeborssen

 

Vil du bli samarbeidspartner med Colting Borssén Coaching?

En idé eller et spørsmål? Vil dere gi våre utøvere et unikt tilbud, en god pris eller synes på våre konkurranseklær? Det finnes masse ting vi kan gjøre sammen. Start med å sende en e-post eller ringe!

Jojje Borssén

cbtricoach@gmail.com

070-7408679

Kjøp boken vår her