Her er din nye triatlon coach!

Colting Borssén Coaching er en nettbasert coaching-tjeneste som gir deg  gode treningsprogram for Ironman og Halv-Ironman, støtte og inspirasjon fra en erfaren triatlon-coach, artikler skrevet av triatleter for triatleter, podcaster med informasjon om triatlon-coaching samt mengder av instruksjonsfilmer til en pris av 899 kroner per måned.

Du velger treningsgruppe ut fra målet ditt, Ironman eller Halv-Ironman,  og følger gruppens treningsprogram.

Opplæringsprogrammet gir deg også muligheten til å trene med gruppen i Sverige og utlandet.

Velkommen til ditt beste triatlonår noensinne!

Panel 1
Panel 2

Om våra träningsgrupper

Hur vet jag vilket schema jag ska välja?

De olika programmen finns tydligt beskrivna nedan. Vi jobbar med sex olika träningsprogram för Ironman och Halvironman under säsongen 19/20:

  • Ironman A – Helsatsning
  • Ironman B – Familjesatsning 
  • Ironman C – Minimalisten
  • Halvironman A – Helsatsning
  • Halvironman B – Familjesatsning
  • Halvironman C – Minimalisten

Det är framförallt din ambition som avgör vilket program du ska välja; din ambition och hur mycket tid du är villig att lägga på träningen fram till ditt mål. Det är alltså inte främst hur snabb eller duktig du är just nu som avgör vilket program du ska välja utan hur mycket av din tid som du kan låta träningen ta per vecka under det kommande träningsåret. Fortsätt läs “Om våra träningsgrupper”

Panel 3

Varför ska du ha en triathloncoach?

Varför ska man ha en triathloncoach?

– En triathloncoach är det bästa stödet på väg till ditt mål! Med hjälp av en coachingtjänst och ett träningsprogram så eliminerar du gissningar, trevande och onödigt tvivel ifrån dina förberedelser. Du tränar precis det som du behöver göra vid varje given tidpunkt under träningsåret. Du följer en röd tråd där olika färdigheter och fysiska kvaliteter varvas i en periodisering på väg mot ditt mål. Du undviker onödig stress och den typiska fällan av att känna att du behöver ”träna allting hela tiden”. Med en triathloncoach och ett träningsprogram så kan du vara trygg i att följa schemat och vara nöjd med varje avslutad vecka! Fortsätt läs “Varför ska du ha en triathloncoach?”

Panel 4

Om Jonas Colting & Jojje Borssén

Jonas Colting och Jojje Borssén har två helt olika idrottskarriärer bakom sig och kanske just därför är deras coaching och camps så uppskattade. Varje år håller de tillsammans flertal läger inom simning, triathlon och löpning som tar nyfrälsta till nästa nivå. Deras passion ligger i att, genom inspiration och kunskap, hjälpa till att frigöra den fysiska potential som alla människor besitter. Fortsätt läs “Om Jonas Colting & Jojje Borssén”