Välkommen som Guldmedlem!

Till alla er som varit kunder och adepter under den senaste säsongen – ett stort TACK för att vi haft förmånen att coacha och hjälpa er under året!

Det har varit fantastiskt att följa er utveckling, att träffa er under event och läger och för det engagemang som ni spridit via sociala medier och i vår community.

Nu hoppas vi få ert fortsatta förtroende under nästa säsong och få coacha er vidare som Guldmedlemmar – ett medlemsskap som är betydligt billigare än vårt ordinarie coachingpris men som har kvar alla förmåner och all service. Ni får ta del av alla nya coachingscheman, full access till medlemssajten, medlemsrabatter och till hela vår community.

Ni som har varit kunder och adepter under tidigare säsonger vill vi naturligtvis också välkomma tillbaka som Guldmedlemmar!  

Guldmedlemskapet gäller säsong 19/20. Från 1 oktober 2019 fram till sista augusti 2020. Detta ingår:

  • Alla träningsprogram i din grupp från tidigare säsong samlat på ett ställe.
  • Förhandsinbjudan till vårt träningsläger på Playitas.
  • 500 kr i rabatt att plocka ut till Simcamps i Borås.
  • Möjligheten att köpa Colting Borssén cykel- och triathlonkläder.
  • Medlemskap i vår slutna Facebookgrupp.
  • Full access till coltingborssen.com med poddar, filmer, artiklar, förmåner m.m.

När du tecknar Guldmedlemskap har du chansen att delta tävlingen om två stycken platser till Simcamp i Borås samt en plats till vårt Triathloncamp på Playitas med Apollo Sports. Guldmedlemskapet kan bara kan tecknas av tidigare adepter. 

TACK-OCH-HEJ-DÅ-FILMEN - välkommen igen!

Spela videoklipp