Dette sier kundene våre

Under nyheter her på nettsiden kan du følge med på suksesshistorier fra våre utøvere. Nedenfor ser du en smakebit på noen tilbakemeldinger, og bilderas fra emneknaggen vår på Instagram, #coltingborssen.

Sterkere løper!

Jeg synes jeg har blitt en sterkere og bedre løper og har hatt mest fokus på de øktene. Svømmemessig vet jeg ikke helt hvor jeg står. Tidligere har jeg hatt 3-4 svømmeøkter i uka og da tapte jeg på løping i bytte mot å være en helt OK svømmer for en glad amatør å være! Så dette opplegget gir kanskje bedre balanse i det store og hele. Gøy er det i alle fall!

-Andreas, 35.

Flott opplegg!

Jeg synes det er et flott opplegg og treningene er veldig bra. Dessverre så klarer jeg ikke henge med på stresset med å jage timer, så fra og med i dag må jeg lytte til kroppen og trenederetter. Jeg kommer til å følge opplegget, men justere ned tiden. Trodde jeg var mentalt sterkere!

-Johanna, 47.

Kjenner på mindre stress ved treningen

Veldig inspirerende og fremfor alt føler jeg på mindre stress ved treningen, og når øktene er planlagt er jeg klar for uka.Jeg har aldri vært så lite skadet som disse månedene.

-Fredrik, 33.

Coachingen har gjort stor forskjell forresultatene mine!

Jeg ser tydelige forbedringer i alle tre disipliner, men det er i løping jeg har hatt mest fremgang. Programmet deres er akkurat den hjelpen jeg trengte for å komme et steg lenger i min utvikling, og jeg ser frem til de neste 12 ukene mens målet sakte nærmer seg.

-Magdalena, 51.

Jeg er så glad for at jeg valgte dere!

Jeg har fått mer struktur og langsiktighet i hverdagen, og kjenner meg aldri stresset for om jeg gjør noe rett eller galt for jeg vet at Jonas og Jojje har kontroll.

-Maria 35.

“Solid treningsopplegg”

Med et solid treningsopplegg leveres både stabilitet og kunnskap før årets store konkurranser. Jeg liker at treningsprogramet har en makroplan på årsbasis samt får regelmessig opplegg forkommende periode. Det er fleksibelt og lett å følge i og med at man kan legge opp treningsukene etter egne forutsetninger som gir både selvtillit og motivasjon. Øktene er beskrevet i detalj og hensikten med all treningen du gjører åpenbar. Godt å kunne få tilbakemeldinger og mulighet til å stille spørsmålom egen trening.

-Angelica

Er i min beste form noensinne når det kommer til kondisjonsidrett

Konseptet med å ikke trene for hardt, men ofte, holder meg også skadefri. Hjemmesiden og community-en hjelper til med motivasjon, kunnskap og inspirasjon til å bli bedre. Når jeg startet forrige høst kunne jeg ikke svømme fristil, men nå crawler jeg 2500 m uten problem. Jeg prøvde programmet en periode med hjelp fra et frisklivsbidrag, og har siden fortsatt – for meg er dette en investering vel verdt pengene. Ser frem til å møte gjengen på kommende camper og konkurranser i sommer!

-Karin