Colting Borssén Triathlonklubb

Colting Borssén Triathlonklubb med säte i Borås, startades 2015 av Jonas Colting och Jojje Borssén och klubben drivs idag i samråd och i enlighet med coachingverksamheten Colting Borssén Coaching. Vi strävar efter en gemenskap bland våra medlemmar och verkar för en dopingfri idrott. Hos hos är alla välkomna; nybörjare som proffs, nuvarande eller blivande coachingadepter, guldmedlemmar eller du som enbart söker en klubbtillhörighet.

Colting Borssén Triathlonklubb är ansluten till Svenska Triathlonförbundet vilket gör att ni kan söka tävlingslicens och köra tävlingsklass. Mer om tävlingslicensen finner ni på Svenska Triathlonsförbundets hemsida

Colting Borssén Triathlonklubb är också ansluten till Ironman TriClub programmet där vi tävlar för och representerar vår klubb tillsammmans. Under säsongen 2018 tog klubben genom sina medlemmars prestationer första plats i division IV både i Jönköping 70.3 och Kalmar Ironman, det är vi väldigt stolta över. 

     

Som adept i Colting Borssén Coaching ingår medlemsskap i klubben om ni så önskar. Detta har ni i så fall angivit vid anmälan till er coaching.

Som medlem i Colting Borssén Triathlonklubb får du:

  • Tävla för Colting Borssén Triathlonklubb.
  • Nyheter och updates genom vårt Instagramkonto @coltingborssentriathlonklubb och vår Facebooksida.
  • Inbjudningar till events, träning och samlingar under Ironman 70.3 i Jönköping och Ironman Kalmar.

Bli medlem i Colting Borssén Triathlonklubb

Är ni inte medlemmar i coachingen men vill tävla för oss och tillhöra vår CB-gemenskap kan ni från 1 oktober här på coltingborssen.com ansöka om medlemskap för säsongen 19/20. Verksamhetsåret löper mellan 1 oktober – 30 september.

Vid frågor vänligen kontakta oss.

Nyhetskanaler

Nyheter och information till våra medlemmar förmedlas främst via vårt Instagramkonto samt via mail och genom klubbens Facebooksida. Dela gärna dina egna upplevelser och prestationer genom att använda #cbtriathlonklubb och #coltingborssentriathlonklubb i sociala kanaler som Facebook och Instagram @coltingborssentriathlonklubb.

Förmåner

Lista på vilka förmåner/rabatter man har som klubbmedlem och meddelande om koder förmedlas via mail.

Dokument

Klubbens stadgar, GDPR-policy och protokoll från årsmöten finner ni här.

Om oss

Klubbens styrelse är alla tidigare adepter till Colting Borssén Coaching och bosatta i Borås. Säsongen 16/17 var deras triathlondebut och glädjen i sporten gav mersmak. Vår ambition är att driva klubben i enlighet med coachingverksamheten och att alla, oavsett nivå ska känna sig välkomna och finna gemenskap i klubben.

Kontakt Colting Borssén Triathlonklubb

Styrelsen:
Ordförande: Frida Winbo
Kassör: Malin Winbo
Ledamot: Benjamin Asp
Kontaktuppgifter: triathlonklubb@coltingborssen.com
Tel: 0708-254282 (Ordförande Frida Winbo)