Colting Borssén svømme- og triathlonleir på Beitostølen

Meld deg på Colting Borssén svømme- og triathlonleir på Beitostølen 24-26 august 2018!

Alle er velkommen, enten du er nybegynner eller elitemosjonist. Det er en helg for alle som vil la seg inspirere og oppleve en treningshelg i fantastiske omgivelser med Sveriges mest erfarne triathloncoacher. Fokus for helgen er svømming, men det kommer til å bli løpetrening, funksjonell styrketrening samt teori om hvordan du kan utvikle deg langsiktig.

Dersom du er nyskjerrig på triathlon, ønsker å forbedre dine triathlonkunnskaper eller bare bli bedre til å svømme så er dette helgen for deg! Vi kommer til å dele dere inn i grupper for ulike nivåer så alle får trent i samsvar med sitt eget ambisjonsnivå.

Coacher for helgen Jonas Colting (fire VM medaljer) og Jojje Borssén (Ironman Hawaii finisher). Til sammen har de 35 års erfaring innen triathlon, swimrun og svømming. Videre har de i løpet av de siste seks årene coachet 100-vis av deltakere på svømme-og triathlon camper og gjennom sin coachingvirksomhet.

Basecamp for leiren er:
Radisson Blue Mountain Resort, Beitostølen.

Inkludert i prisen er:

  • Opphold i dobbeltrom (2 netter), enkeltrom mot tillegg. Frokostbuffet (2 stk)
  • Lunsj (2 stk)
  • Middagsbuffet (2 stk)
  • Svømmehall
  • Videoanalyse av svømming
  • Coaching og forelesninger
  • Baneleie
  • Goodiebag (verdi ca kr 500,-)

Pris

Pris per deltaker i dobbeltrom 4950,- Pris for enkeltrom 5650,-
Betaling skjer via faktura fra Borssén Communication AB.

Instruktører

Jojje Borssén og Jonas Colting. Vi kommer også til å ha to assisterende coacher.

Vilkår

All deltakelse skjer for egen risiko. Arrangøren (Borssén Communication AB) samt lederne tar ikke ansvar for personlige forsikringer eller økonomiske belastninger om ulykke eller skader skulle inntreffe. Ingen gruppeforsikringer inngår i din booking. Det er ikke en pakkereise men en coachingleir.

Foreløpig tidsplan for Beitostølen svømme-og triathlonleir

Endelig fastsatt tidsplan kommer til å bli sendt et par uker før.

Fredag 24 aug

– 16:00 – Samling / innsjekking
– 17:00 – 18:00 Teoridel svømming
– 18:30 –20:00 svømmetrening med videofilming
– 20:30 – felles middag

Lørdag 25 aug

7.30 Frokost
8.30-10.00 Svømmetrening
10.15-11.15 Løpeteknikk
11.45-12.30 Lunsj
12.30-14 Gjennomgang svømmeanalyse
16.00-17.30 Svømmetrening
18.00 – Middag og forelesning om trening

Söndag 26 aug

08.00 – 10.00 Bevegelse, smidighetstrening og triathlonspesifik styrketrening
10.00 – 12.00 Løping
12.30 – Utsjekking, lunsj og avslutning


Framför målgången på Ironman Kalmar 2017.

Om Colting Borssén Coaching

Colting Borssén Coaching er en online basert coaching for nybegynnere, mosjonister eller elite utøvere innen triathlon. Vi fokuserer på strukturerte treningsprogram for halv Ironman og Ironman. Treningen følger en rød tråd gjennom hele året slik at man skal utvikle seg best mulig. Treningsprogrammet forklares av instruksjonsfilmer, en podcast, artikler på nettsiden vår, samt vår eksklusive Facebookgruppe og erfaringer delt fra våre partnere og tidligere leirdeltakere.

Om Colting Borssén Camps

Colting Borssén arrangerer fire svært populære svømmeleirer i Borås hvert år, samt en triathlonuke for de vi coacher på Playitas, samt en triathlonleir i Borås og Jönköping – nå også en triathlonleir på Beitostølen med fokus på svømming og løping.

Coaching som hjelper deg nå målet ditt!

Colting Borssén Coaching har siden starten i 2014 hjulpet over 350 personer mot sine mål innen halvIronman og Ironman, videre har de gjennom sine svømmeleirer analysert og coachet mer enn 1000 nybegynnere eller viderekomne mosjonister. Hele 99% rapporterer at de synes det er morsommere å trene med vår coaching enn da de begynte, 97% tror coachingen kommer til å hjelpe dem mot deres mål. Allerede 72% opplevde en total forbedring av sin fysiske form etter kun to måneder med trening og hele 80% av våre deltakere oppnådde sine mål på Ironman Kalmar 2018! Vi fikk skåren 4.7 av 5 i gjennomsnittsskåre etter fjorårets sesong (17/18) av de vi coacher.

I løpet av sommeren 2018 vil Colting Borssén Coaching lansere sin nettbaserte coaching i Norge. Følg med på nettsiden for mer informasjon!