Alla härliga CB-adepter!

Välkommen till den sista perioden för året. Äntligen kan se fram emot att få sätta punkt för det här utmanande året och blicka fram mot ett 2021 som förhoppningsvis kommer att bli mycket bättre på alla sätt! Vi är väldigt imponerade över hur ni alla har hanterat det här året och lyckats bibehålla motivation och träningsglädje trots alla motgångar med inställda event och stängda träningsanläggningar. Även om det inte blev några event under året där man fick chansen att testa sin utveckling så är ju all träning under 2020 en investering att kapitalisera på till nästa år.

Jul och nyår är ju framförallt en familjehögtid men också en bra period för träning. Den här perioden bjuder för ovanlighetens skull på fem veckor istället för fyra då 2020 har vecka 53 med i kalendern. I vanlig ordning har vi en progression i tid över de tre första veckorna för att sedan ha en mindre vecka fyra. Den femte veckan är också betydligt mindre och framförallt så tar vi en välbehövlig paus från löpningen efter en löpintensiv höst. Se det som ett begynnande skifte i träningsfokuset med mindre löpning och alltmer cykling. Eftersom simhallarna i stort är fortsatt stängda, liksom många av er inte vill besöka gym just nu, så är programmen likt tidigare period anpassade med hemmastyrkepasset som ju också har en del simspecifik styrka.

Ett bra sätt att effektivisera träningen och därmed kunna frigöra mer tid för exempelvis familjeaktiviteter är att kombinera ihop två kortare pass som exempelvis ett löppass och ett styrkepass eller ett cykelpass och ett styrkepass.

Tack för ett fint år tillsammans. Vi hoppas att ni alla får en fantastisk julhelg och mycket gott Nytt År!

Hälsningar Jonas & Jojje
coach@coltingborssen.com

Om denna sida

Här hittar du Träningsprogrammen, Filmer, Podcast att lyssna på och utvalda artiklar att läsa. I den ordningen. Så länge du är aktiv adept eller guldmedlem kommer du alltid kunna gå tillbaka och hitta denna period i menyn > För Adepter > Periodsidor > Period 2 . Nästa fyraveckorsperiod kommer en ny sådan här “Periodsida” som vi kallar dem.

Tre saker att komma ihåg gällande det tekniska:

1. Glöm inte logga ut när du är klar så du kan logga in även på annan enhet om du vill.
2. Det går bra att använda sidan på mobil också.
3. För framtida login – gå alltid via menyn > För adepter > Logga in

VARSÅGOD - HÄR ÄR PERIODENS TRÄNINGSPROGRAM

Du kommer endast åt din grupp som du valt. Klicka och ladda ner. 

GRUPP A, IRONMAN

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
GRUPP A, IM

GRUPP A, HALVIRONMAN

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
GRUPP A, HALV-IM

GRUPP B, IRONMAN

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
GRUPP B, IM

GRUPP B, HALVIRONMAN

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
GRUPP B, HALV-IM

GRUPP C, IRONMAN

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
GRUPP C, IM

GRUPP C, HALVIRONMAN

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
GRUPP C, HALV-IM

FILMER ATT TITTA PÅ DENNA MÅNAD

I filmrummet har vi varje månad valt ut de filmerna vi tycker känns extra viktiga för perioden. 

PODCAST ATT LYSSNA PÅ DENNA MÅNAD

Här kan ni lyssna på månadens podcast som går igeonom träningen som kommer, förklarar temat för månaden allmänt hälso och triathlonsnack. 

Artiklar att läsa DENNA MÅNAD

Nyheter Sverige
Malin Winbo

Cykel på Playitas

Vi får mycket frågor kring hur det funkar med att hyra cykel på Playitas, här kommer därför lite användbar information kring detta: 

Läs mer »