blog

Colting Borssén Coaching går in i tredje året. Träningsgruppen har växt inför varje år och vi vill ständigt förbättra vår produkt efter era önskemål och feedback. Här kommer några viktiga nyheter inför 2017/18.

Förbättring av gruppindelningen

De olika programmen finns tydligt beskrivna här.

Det är framförallt din ambition som avgör vilket program du ska välja; din ambition och hur mycket tid du är villig att lägga på träningen fram till ditt mål. Vi är medvetna om att nästan alla har jobb, studier, familj, relationer och andra engagemang att ta hänsyn till. Livspusslet! En del har höga mål och är villiga att investera mycket tid i sin träning och låta det bli den främsta prioriteten under en period i livet. Vi har schemat för detta! Med det schemat ger man sig alla chanser att maximera sin långsiktiga potential som triathlet. För dem som söker ett schema som harmoniserar mer med andra engagemang och annat ansvar så har vi naturligtvis schemat även för det. Vi är fast förankrade i övertygelsen att swimrun, triathlon och Ironman ska vara en positiv upplevelse som inte adderar negativ stress och känslan av otillräcklighet av att inte hinna med. Nyckelorden för oss är kontinuitet, hälsa, helhet och mervärde. En satsning på att köra en Ironman ska förbättra både hälsa och livskvalitet och ge mervärden till hela familjen. Därför kan det vara bättre att sätta ribban en aning lägre när det gäller hur mycket tid man är beredd att lägga på sin swimrun- eller triathlonträning. Man ska komma ihåg att det i regel är en stor skillnad mellan vad man vill eller önskar och vad man bör och borde. 

Vi har också ett schema för dem som inte har några högre mål än att bara fullfölja sitt lopp. Det är schemat som passar många nybörjare eller dem som inte vill lägga mer tid än nödvändigt på sin träning. Träningen i det schemat kommer inte på länga vägar maximera potential men man kommer få jobbet gjort och fullfölja med den äran. 

Flera filmer

Vi jobbar hela tiden med att fylla på vårt filmarkiv för bästa möjliga instruktioner till dig som adept. Till höststarten kommer det att finnas en hel nya filmer om förklarar teknik, övningar och metodik i de olika träningsformerna. Kommande säsong kommer vi också få följa Supermotionärerna i deras kamp mot sina mål.  

Mera nutrition

Vi kommer publicera enkla favoritrecept och enkel träningsmat i vardagen för att underlätta för dig som adept och kanske hitta lite ny inspiration.  

Fler träningsläger tillsammans

V. 10 åker vi som vill till Playitas. Resan bekostar ni själva men vi är där och tränar med er så mycket ni vill! Vi kommer att presentera ett träningsschema under veckan med pass som vi coachar och ni väljer själv vilka pass som ni vill delta på. Pris från 13 500 kr / per person. Mera information kommer under hösten. 12-13 maj 2018 kör vi dessutom vår Boost-helg i Borås där vi träffas och tränar ihop. Två bassängpass, ett cykelpass och ett löppass. Här finns också möjlighet att göra simanalys med video. 

Bli inspirerad av Supermotionären

Våra utvalda adepter inom ramen för Supermotionären kommer ha precis samma program som alla andra adepter. Det vill säga – ni kommer kunna känna igen er! Supermotionären är en följetong som ni alla kommer kunna följa hela vägen fram till målgång.  

På plats i Jönköping och Kalmar

Givetvis är vi på plats med aktiviteter under Ironman 70.3 i Jönköping samt Ironman Kalmar 2018. Detta innebär att vi morgonsimmar tillsammans, träffas, snackar taktik, sista-minuten-tips…

Tävlingskläder

Beställning av tävlingskläder kommer göras i januari när grupp #2 har kommit igång och vara klart till träningslägret på Playitas i Mars. 

Facebook Grupp

Vi har en sluten Facebook-grupp för dig som är aktiv medlem i Colting Borssén Coaching. Vi gjorde detta på test under det gångna året och tyckte att det fanns skäl till att fortsätta med gruppen. Eftersom många tränar med samma typ av program blir det en plats att hitta träningstillfällen tillsammans, ställa frågor eller liknande. Ni blir inbjudna till denna grupp när ni gått med i gruppen. 

Välkommen till ditt bästa och roligaste träningsår med Colting Borssén Coaching! Säkra din plats och anmäl dig redan idag!