4 september kör vi!

Vi hoppas att alla har haft en härlig semester med både ledighet, sol och lite träning.

Äntligen är vi framme vid vår Arcona Triathlon Challenge som vi genomför den 4 september. Det innebär att de sista veckornas träning är formtoppning och att spetsa formen med kortare intervallpass och mer vila. Även om Arcona Triathlon Challenge inte är en tävling utan en triathlonupplevelse är den här formtoppningen en fin avslutning på många månaders förberedelser och träning. Träningen under de här veckorna bygger på korta och ganska intensiva pass. Simpassen är skrivna för öppet vatten så har man ännu inte testat att simma i sjö så är det läge för det nu.

Vår Arcona Triathlon Challenge är en triathlonupplevelse för alla oavsett ambitionsnivå eller förmåga. Vi kommer att ha coacher och ledare i vattnet, på cykeln och i löpspåret dom kommer att supporta och coacha både dem som är längst fram och dem som behöver mer tid på sig. Ingen kommer att bli lämnad ensam ute på banan. Tillsammans kommer vi alla att ha en enastående upplevelse! De praktiska detaljerna för dagen kommer att kommuniceras internt. Vi som coacher vill göra vårt bästa för att avdramatisera den här dagen. Vill man inte köra någon av de två triathlondistanserna så kan man delta på enstaka delsträckor. Mellan varje delsträcka kommer vi att ta en paus och samla ihop oss så att vi startar varje delsträcka tillsammans.

Vi kommer att genomföra triathlonupplevelsen på sprintdistans (750 m simning-20 km cykling-5 km löpning) och den dubbla distansen, olympisk (1500 m simning-40 km cykling-10 km löpning)

Läs våra artiklar om vad man ska tänka på i utrustningsväg och i allmänhet inför sin första triathlon.

Vi hoppas verkligen att så många som möjligt vill vara med och köra triathlon den 4 september!

Lycka till med formtoppningen så syns vi om några veckor!

Jonas och Jojje

Hälsningar Jonas Colting & Jojje Borssén
coach@coltingborssen.com

Om denna sida

Här hittar du Träningsprogrammen, Filmer, Podcast att lyssna på och utvalda artiklar att läsa. I den ordningen. Du kommer alltid kunna gå tillbaka och hitta denna månaden i menyn > För Adepter > Arcona > Februari 2020. I Maj kommer en ny sådan här sida. Den heter Maj 2020. 

Tre saker at komma ihåg gällande det tekniska:

1. Glöm inte logga ut när du är klar så du kan logga in även på annan enhet om du vill.
2. Det går bra att använda sidan på mobil också.
3. För framtida login – gå alltid via menyn > För adepter > Arcona > Logga in

Träningsprogram SEPTEMBER att ladda ner

Nystart September 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Nybörjare

Hälsogruppen September 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
HÄLSA

Motionsgruppen September 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Motion

Tävlingsgruppen September 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
TÄVLING

FILMER SEPTEMBER

I filmrummet har vi varje månad valt ut de filmerna vi tycker känns extra viktiga för perioden. Ni kommer givetvis kunna gå tillbaka till tidigare filmrum för att titta på tidigare månader igen. 

Månadens podcast

 

Här kan ni lyssna på månadens podcast som går igeonom träningen som kommer, förklarar temat för månaden allmänt hälso och triathlonsnack. 

Artiklar att läsa

Nyheter Sverige
Malin Winbo

Triathlon är det nya svarta

När jag som tonåring första gången kom i kontakt med triathlon så betraktade jag den som en helt omänsklig idrott som bara kunde hanteras av superhjältar!

Läs mer »