EN fantastisk start - bra jobbat!

Nu har första månaden passerat och vi tycker entusiasmen, viljan och glädjen lyser igenom hos alla dom vi träffat på Arcona. Dessutom ser vi även att många registrerat sig här på sajten så även där en bra start! I månadens podd pratar vi om vikten av att tänka långsiktigt. Ett kraftfullt och viktigt verktyg att ha med sig vad man än gör i livet. Vi pratar också om styrketräningen samt kommande träningsperiod. 

I månadens filmer så går vi igenom lite kring styrketräningen och vilken typ av övningar man kan köra. Bortse från referenserna i filmerna kring Ironman och tid på året. Styrketräning är alltid en investering i din hälsa oavsett vilken tid på året du utför den. Vi hoppas du får inspiration och önskar dig lycka till med träningen under mars! 

Vi ses snart igen, 

Hälsningar Jonas Colting & Jojje Borssén
coach@coltingborssen.com

information om denna sida

Detta är utseendet och strukturen på varje månads träning. Här hittar du Träningsprogrammen, Filmer, Podcast att lyssna på och utvalda artiklar att läsa. I den ordningen. Du kommer alltid kunna gå tillbaka och hitta denna månaden i menyn > För Adepter > Arcona > Februari 2020. I April kommer en ny sådan här sida. Den heter April 2020. Lycka till!

Tre saker at komma ihåg gällande det tekniska:

1. Glöm inte logga ut när du är klar så du kan logga in även på annan enhet om du vill.
2. Det går bra att använda sidan på mobil också.
3. För framtida login – gå alltid via menyn > För adepter > Arcona > Logga in

Vår ambition är att digitala verktyg ska inspirera och motivera dig att ta nästa steg i din hälsosatsning. Lycka till med första månaden! Frågor, funderingar och teknisk hjälp – maila oss eller skriv i Facebook-gruppen.

Hälsningar Jonas Colting & Jojje Borssén
coach@coltingborssen.com

Träningsprogram MARS att ladda ner

Hälsogruppen MARS 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
HÄLSA

Motionsgruppen Mars 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Motion

Tävlingsgruppen Mars 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
TÄVLING

FILMER DENNA MÅNAD

I filmrummet har vi varje månad valt ut de filmerna vi tycker känns extra viktiga för perioden. Ni kommer givetvis kunna gå tillbaka till tidigare filmrum för att titta på tidigare månader igen. 

Månadens podcast

 

Här kan ni lyssna på månadens podcast som går igeonom träningen som kommer, förklarar temat för månaden allmänt hälso och triathlonsnack. 

Artiklar att läsa