MAJ - motivation!

Sista månaden har vi både simmat i Uppsala och sprungit intervaller på anrika Stockholm Stadion. Det är motiverande att maj snart är här och värmen smyger sakta på. För att inte prata om ljuset! På Stockholm Stadion körde vi kontrollerade intervaller i form av 10×400 meter i tävlingslik fart. 30 sek vila mellan varje.
Det viktiga är att första och sista tar lika lång tid oavsett fart! På så sätt kommer man upp i puls, tränar på att hålla jämn och stadig fart utan att ta ut sig  själv för mycket. 

Intervaller behöver inte vara “kräkjobbiga” utan kan vara kontrollerade och ändå ha bra effekt.  Ett sånt här pass är lagom jobbigt och man får känna på lite fart. Ett bra sätt att stämma av med kroppen och få känsla i löpningen. Detta kan man sedan utöka och förlänga om man vill spetsa sin mentala förmåga och spänna bågen. Fördelen med att springa lite snabbare ibland är att man “kommer upp” på steget och pulsen går upp lite. 

Lycka till med maj! Frågor, funderingar och teknisk hjälp – maila oss eller skriv i Facebook-gruppen.

Hälsningar Jonas Colting & Jojje Borssén
coach@coltingborssen.com

Om denna sida

Här hittar du Träningsprogrammen, Filmer, Podcast att lyssna på och utvalda artiklar att läsa. I den ordningen. Du kommer alltid kunna gå tillbaka och hitta denna månaden i menyn > För Adepter > Arcona > Februari 2020. I Maj kommer en ny sådan här sida. Den heter Maj 2020. 

Tre saker at komma ihåg gällande det tekniska:

1. Glöm inte logga ut när du är klar så du kan logga in även på annan enhet om du vill.
2. Det går bra att använda sidan på mobil också.
3. För framtida login – gå alltid via menyn > För adepter > Arcona > Logga in

Träningsprogram MAJ att ladda ner

Nybörjare Maj 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Nybörjare

Hälsogruppen Maj 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
HÄLSA

Motionsgruppen Maj 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Motion

Tävlingsgruppen Maj 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
TÄVLING

FILMER MAJ

I filmrummet har vi varje månad valt ut de filmerna vi tycker känns extra viktiga för perioden. Ni kommer givetvis kunna gå tillbaka till tidigare filmrum för att titta på tidigare månader igen. 

Månadens podcast

 

Här kan ni lyssna på månadens podcast som går igeonom träningen som kommer, förklarar temat för månaden allmänt hälso och triathlonsnack. 

Artiklar att läsa