Hej alla Arcona-adepter!

Vi hoppas att ni har haft en fin midsommar och att de flesta av er har en semester att se fram emot inom de närmaste veckorna. Förhoppningsvis går också träningen bra och att alla har hittat både kontinuitet och struktur som passar den egna ambitionsnivån.

Nu går vi in i slutfasen av träningsperioden inför vår egen triathlonutmaning mot slutet av sommaren. Även om vi inte kommer köra en regelrätt tävling så hoppas vi att det här slutmålet tillhandahåller tillräckligt med motivation för att hänga i med träningen under de sista månaderna. Och för att ni ska få känna på lite riktig tävlingsträning så spetsar vi nu träningen under den kommande perioden med en del tävlingsspecifika inslag!

I Nystartsgruppen är träningen fortsättningsvis åt det minimalistiska slaget med färre antal pass så det passar dem som har mindre med tid men som ändå vill utmana sig själva.

Motionsgruppen har lite flera pass och ett upplägg som bygger på vårt tävlingsträningskoncept men där ska man också ta träningen lite mera kravlöst och se de passen som en spännande uppgradering av formen.

De som kör Tävlingsgruppens schema får däremot chansen att bekänna färg ordentligt nu med utmanande kombinationspass och riktigt hårda intervallpass!

I Hälsogruppen fortsätter vi på inslagen linje med en mix av lättare konditionsträning, styrketräning och rörlighetsträning.

En del av er har ju redan testat på simning i öppet vatten och vår förhoppning är att fler ska följa efter! Efter några ovanligt varma veckor så är våra svenska vatten osedvanligt varma och det inbjuder till simträning.

Lyssna på vår träningspodd och följ med i det nya material som finns på sajten. Till dess vi ses nästa gång, ha en underbar sommar!

Frågor, funderingar och teknisk hjälp – maila oss eller skriv i Facebook-gruppen.

Hälsningar Jonas Colting & Jojje Borssén
coach@coltingborssen.com

Om denna sida

Här hittar du Träningsprogrammen, Filmer, Podcast att lyssna på och utvalda artiklar att läsa. I den ordningen. Du kommer alltid kunna gå tillbaka och hitta denna månaden i menyn > För Adepter > Arcona > Februari 2020. I Maj kommer en ny sådan här sida. Den heter Maj 2020. 

Tre saker at komma ihåg gällande det tekniska:

1. Glöm inte logga ut när du är klar så du kan logga in även på annan enhet om du vill.
2. Det går bra att använda sidan på mobil också.
3. För framtida login – gå alltid via menyn > För adepter > Arcona > Logga in

Träningsprogram MAJ att ladda ner

Nystart Juli 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Nystart

Hälsogruppen Juli 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
HÄLSA

Motionsgruppen Juli 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Motion

Tävlingsgruppen Juli 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
TÄVLING

FILMER Juli

Under juli pushar vi återigen lite extra för Jonas två kostnadsfria kurser på vår systerplattform Acadyme.com

> Jonas Colting föreläsning “Bekväm med det obekväma” (på svenska)
> Jonas Colting “Open Water Swimming” (på engelska)

Klicka här och köp dem
– ange koden “arcona2020” för att få kurserna utan kostnad. 

I filmrummet har vi varje månad valt ut de filmerna vi tycker känns extra viktiga för perioden. Ni kommer givetvis kunna gå tillbaka till tidigare filmrum för att titta på tidigare månader igen. 

Podd denna period

Nyheter Sverige
Malin Winbo

Simma säkert i öppet vatten – våra bästa tips

Våra bästa tips om hur du simmar säkert i sommar. Sommaren är snart här. Och fastän det mycket väl kan vara så att det inte arrangeras några tävlingar och motionsevent på ett tag så finns det självklart precis lika mycket nytta och nöje i att simma open water.

Läs mer »