Välkommen till ARCONA TRIATHLON CHALLENGE!

Detta är utseendet och strukturen på varje månads träning. Här hittar du Träningsprogrammen, Filmer, Podcast att lyssna på och utvalda artiklar att läsa. I den ordningen. Du kommer alltid kunna gå tillbaka och hitta denna månaden i menyn > För Adepter > Arcona > Februari 2020. I Mars kommer en ny sådan här sida. Den heter Mars 2020.

Tre saker at komma ihåg gällande det tekniska:

1. Glöm inte logga ut när du är klar så du kan logga in även på annan enhet om du vill.
2. Det går bra att använda sidan på mobil också.
3. För framtida login – gå alltid via menyn > För adepter > Arcona > Logga in

Vår ambition är att digitala verktyg ska inspirera och motivera dig att ta nästa steg i din hälsosatsning. Lycka till med första månaden! Frågor, funderingar och teknisk hjälp – maila oss eller skriv i Facebook-gruppen.

Hälsningar Jonas Colting & Jojje Borssén
coach@coltingborssen.com

Träningsprogram att ladda ner

Hälsogruppen Februari 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
HÄLSA

Motionsgruppen Februari 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Motion

Tävlingsgruppen Februari 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
TÄVLING

FILMER DENNA MÅNAD

I filmrummet har vi varje månad valt ut de filmerna vi tycker känns extra viktiga för perioden. Ni kommer givetvis kunna gå tillbaka till tidigare filmrum för att titta på tidigare månader igen. 

Månadens podcast

 

Här kan ni lyssna på månadens podcast som går igeonom träningen som kommer, förklarar temat för månaden allmänt hälso och triathlonsnack. 

Artiklar att läsa

Nyheter Sverige
jojje borssen

10 värsta misstagen vid simning – så undviker du dem!

Att bli en riktigt duktig simmare tar både tid och kraft men att lära sig grundläggande crawl är faktiskt inte speciellt svårt. Inte heller att lyfta sin nuvarande förmåga en klass eller två – om man bara vet vilka tekniska nycklar man ska träna på! Nästan alla nybörjare eller vuxensimmare gör sig skyldiga till flera eller samtliga av nedanstående misstag. Läs vidare och lär dig hur du ska lyfta din simning!

Läs mer »