sommar - juli/Augusti!

Vi gissar att det allra flesta av er är på semester just nu. Härligt och välförtjänt! Semestern är ju tveklöst en tid för vila och återhämtning men samtidigt finns det också mer tid än annars för ett motionspass här och där. Att börja en i övrigt ledig dag med en timmes rörelse och träning är inte annat än en perfekt start som ger mersmak.

Dem av er som följer våra Tävlings- samt Motionsprogram har någon form av träningspass i princip varje dag. Man kan såklart sålla och välja en del i programmen efter eget behag men det är också den sista ”seriösare” träningen på programmet innan de sista tre veckornas formtoppning som kulminerar den 4 september på vår Arcona Triathlon Challenge-dag vid Hellasgården.

Nystartsprogrammet är ju i vanlig ordning lite mer minimalistiskt och bjuder egentligen endast på ett pass per disciplin och vecka.

Följer man vårt Hälsoprogram så hoppas vi att man gillar vårt Semesterträningspass som kan genomföras på valfri badstrand! Ett perfekt litet pass innan man njuter av resten av dagen i sin solstol.

För er som nu börjar fundera på hur man ska lägga upp sitt deltagande under den 4 september med avseende på kläder, utrustning och mat/vätska så kommer vi att gå igenom det i kommande podd och under kommande period.

Till dess, njut av semester och ledighet!

Frågor, funderingar och teknisk hjälp – maila oss eller skriv i Facebook-gruppen.

Hälsningar Jonas Colting & Jojje Borssén
coach@coltingborssen.com

Om denna sida

Här hittar du Träningsprogrammen, Filmer, Podcast att lyssna på och utvalda artiklar att läsa. I den ordningen. Du kommer alltid kunna gå tillbaka och hitta denna månaden i menyn > För Adepter > Arcona > Februari 2020, Arcona > Mars 2020 osv.

Tre saker at komma ihåg gällande det tekniska:

1. Glöm inte logga ut när du är klar så du kan logga in även på annan enhet om du vill.
2. Det går bra att använda sidan på mobil också.
3. För framtida login – gå alltid via menyn > För adepter > Arcona > Logga in

Träningsprogram AUGUSTI att ladda ner

Nybörjare Augusti 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Nybörjare

Hälsogruppen Augusti 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
HÄLSA

Motionsgruppen Augusti 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
Motion

Tävlingsgruppen Augusti 2020

Klicka på rutan och ladda ner ditt program.
TÄVLING

Månadens podcast

 

Här kan ni lyssna på månadens podcast som går igeonom träningen som kommer, förklarar temat för månaden allmänt hälso och triathlonsnack. 

Artiklar att läsa

Nyheter Sverige
Malin Winbo

Simma säkert i öppet vatten – våra bästa tips

Våra bästa tips om hur du simmar säkert i sommar. Sommaren är snart här. Och fastän det mycket väl kan vara så att det inte arrangeras några tävlingar och motionsevent på ett tag så finns det självklart precis lika mycket nytta och nöje i att simma open water.

Läs mer »