Arijola Delija cyklar för AjaBajaCancer

Heja Arijola Delija!

Vår Guldmedlem Arijola gick med i Colting Borssén Coaching säsongen 2019/2020 för att satsa mot Ironman Kalmar. En säsong som vi alla vet till stora delar blev inställd. Men inte för Arijola! Allt slit och alla träningstimmar hon lagt under det gångna året kommer nu istället till användning då hon under september månad skall cykla från Malmö till Kiruna!

-“Jag ville ha en riktig utmaning och samtidigt inspirera till rörelse och träning”

Arijola vill även med sitt cykeläventyr kunna bidra med något till andra människor och då framförallt till de barn som drabbats av cancer och har en förhoppning om att samla in pengar som kan underlätta vardagen för flera drabbade familjer. Insamlingen gör hon genom AjaBajaCancer och Arijola uppmanar fler att cykla valfri sträcka och gärna skänka 10kr per cyklad kilometer till insamlingen.

Starten gick den 5:e september och hon beräknas nå sin slutdestination Kiruna den 20 september!

-“Men äventyret slutar inte där, när jag nått mitt mål på cykeln, tänker jag bestiga Kebnekaise”

Hashtag: #jagcyklarförajabajacancer

Följ hennes resa och stöd insamlingen: Cykla för AjaBajaCancer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.