Rekordstort intresse för Colting Borssén Coaching

1 september drar Colting Borssén Coaching igång sitt sjätte år med triathloncoaching för motionärer. Coachingen omfattar träningsprogram, instruktionsfilmer, artiklar, community, poddar och meet-ups inför Ironman Jönköping 70.3 och Ironman Kalmar 2021. Över 300 adepter är redan anmälda till uppstarten av coachingen. 

– Det finns ett jättestort intressee att hålla igång med träningen och jobba på trots att det inte blev några Ironmantävlingar i år. Vi har ett jättespännande år framför oss och ska bli kul att se utvecklingen hos våra nya adepter, säger Jojje Borssén.

Anmälan för den kostnadsfria provperioden är fortfarande öppen. Träningsprogrammen drar igång 1 september med sex olika grupper med sex olika ambitionsnivåer.

– Våra träningsprogram är anpassade för vardagsmotionären som vill ha en struktur och röd tråd genom säsongen. Vår gemenskap gör att folk blir peppade och motiverade vilket är en väldigt viktig faktor i och med att det ofta är en ganska lång ansats mot loppen, säger Jonas Colting.

Colting Borssén ser också ett stort intresse för deltagande i sina simcamps i Borås och triathlonlägret på Playitas i mars 2021.

Träningsprogram inför Ironman och Ironman 70.3

  • Leverans var fjärde vecka anpassade till Ironman och Halvironman.
  • Periodiserade med grundträning, specialträning, tävlingsträning och toppning
  • Generellt fokus för samtliga våra träningsgrupper är tävlingar i juli och augusti. Dvs. Ironman Frankfurt, Ironman Kalmar, Ironman Köpenhamn, Ironman 70.3 Jönköping, Ironman Zürich, Ironman 70.3 Mallorca, Vansbro Triathlon…Programmen är anpassade att fungera till vilken måltävling som helst inom ett 6- till 12-månadersspann.
  • Tydlig plan och struktur för din kommande säsong för att enkelt kunna planera helheten.
  • Våra träningsprogram är öppna och flexibla där man själv anpassar träningspass till lämplig veckodag.

Läs mer om Sveriges mest populära Simcamp i Borås.

Läs mer om triathlonläger på Playitas

Anmäl dig till provperioden här

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.