Succé för triathlonläger på Playtias – se filmen här!

Colting Borssén Coaching gästade Playitas 9-16 mars 2020 för ett av Sveriges mest välbokade triathlonläger. Playitas bjöd på en fantastisk vecka med mycket sol, värme och träning. Cirka 43 gäster och sju ledare skapade tillsammans en härlig träningsvecka i solen.

Gästerna, vissa av dem adepter i Colting Borssén Coaching, har verkligen fått smaka på det underbara livet på träningsläger. Ett liv som är lätt att tycka om! På schemat stod simning, både i havet och i poolen, cykelträning med intervaller och långa turer i bergen. Och givetvis löpning i alla former.

Allt man kan önska dig som resenär på ett träningsläger. Alla pass ledda av coacher med erfarenhet av triathlon.

Playitas Resort är en fantastisk anläggning med möjlighet för all aktivitet i princip direkt ut från rumsdörren. Anläggningen har bra mat och är verkligen en av de bästa platser att bedriva denna typen av triathlonläger på.

Triathlonläger på Playitas 2021 – intresseanmälan

Film från Triathlonläger på Playitas

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.