Colting Borssén Triathlonklubb – Klubbmästerskap

Game on!!!! Är du laddad?

Gå med i kostnadsfria Colting Borssén Triathlonklubb och förbered dig för en spännande och triathlonfylld fylld sommar där du utmanar dina klubbkamrater om titeln årets klubbmästare!

Colting Borssén Triathlonklubb - Klubbmästerskap!
Colting Borssén Triathlonklubb – Klubbmästerskap!

Tävlingssäsongen 2020 närmar sig med stormsteg och vi vill därför redan nu presentera klubbens mästerskap där alla har en chans att ta hem segern, prispengar och fantastiska vinster från våra sponsorer!

Vi vill, trots att vi klubbmedlemmar är utspridda över landet, alltid sträva efter en gemenskap och vårt klubbmästerskap är därför uppbyggt på så sätt att vi ska ses och stötta varandra under många av sommarens tävlingar!

Klubbmästerskapets bygger på en serie av deltävlingar där det delas ut placeringspoäng till de 5 bästa tiderna för respektive kvinna/man av klubbens deltagare samt att alla får poäng för deltagande. Det finns vissa regler och krav att förhålla sig till för att kunna koras till klubbmästare, vi rekommenderar därför att ni noga läser mer kring hur klubbmästerskapet går till på hemsidan.

År 2020 är det 9 av sommarens tävlingar som utgör mästerskapets deltävlingarna och alla tre distanser finns med. Planera din tävlingssommar redan nu för att maximera dina chanser!

Nu är mästerskapets deltävlingar för 2020 publicerade!

Tävla för Colting Borssén Triathlonklubb och ta chansen att koras till CB Klubbmästare 2020!

  • SPONSORVINSTER*
  • PLAKETT – KLUBBMÄSTARE 2020
  • KOSTNADSFRITT KLUBBMEDLEMSKAP
  • GEMENSKAP
  • LIVE-RANKING

* Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.