Tävlingslicens – Information från Triathlonförbundet

Tävlingssäsongen närmar sig..

..och för att köra tävlingsklass OCH internationella tävlingar (vilket en Ironman-tävling är även om den går i Sverige) krävs det att ni löser tävlingslicens hos förbundet. 

Svenska Triathlonförbundet har från och med i år bytt licenssystem till MittLopp, samma leverantör som det du anmäler dig via när du kör en tävling kopplad till förbundet.

Nedan följer förbundets information om licensen år 2020:

  • Tävlingslicens behövs för Tävlingsklass/Internationell tävling.
  • Man måste vara medlem i förening ansluten till Svenska Triathlonförbundet, ex Colting Borssén Triathlonklubb som du enkelt och gratis blir medlem i här.

LICENS LÖSER DU HÄR

A-licens (18 år och uppåt) 350 kr/år

B-licens (upp t.o.m. 17) 200 kr/år

Endagslicens: 200 kr/tävling. Endagslicens kan endast lösas för tävling i Sverige.

Licensen är personlig och angiven e-postadress måste vara unik. När man erlagt betalning kommer man få ett kvitto och länk till licensbevis med sitt nya licensnummer (nytt licensnr. varje år).

Om en personen har aktiv Tävlingslicens för innevarande år och anmäler sig till Tävlingsklass i något lopp via MittLopp känner systemet av det och fyller i licensnumret automatiskt vid anmälan.

Om man ska tävla på en internationell tävling, kom ihåg att man ska visa upp sitt licensbevis vid nummerlappsutlämningen.*

*Information hämtad från Svenska Triathlonförbundet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.