Artisten Petter kör Ironman Kalmar 2020

Bland de drygt 300 adepterna Colting Borssén Coaching kommer träna med hjälp av sin onlineplattform och community inför säsongen 2020 finns artisten Petter. Efter att ha deltagit i ÖTILLÖ flera gånger, kört långa cykellopp och sprungit marathon är det nu dags att sätta ihop alla utmaningar till en av de tuffaste av dem alla – Ironman (3,8 km simning, 18 mil cykel och 42 km löpning). Petter börjar träningen 1 oktober med resten av Colting Borsséns Adepter och Guldmedlemmar.

– Jag blev så taggad när jag såg min vän Maria Wogenius från Koster köra Ironman Kalmar efter ett träningsår med Colting Borssén Coaching. Jag har alltid tänkt att jag en dag måste göra det och nu är tiden kommen, säger Petter.

Jonas Colting, Petter och Jojje Borssén ser fram emot Ironman 15 augusti 2020.

Ironman Kalmar går 15 augusti 2020 och förväntas inom kort sälja slut cirka 3000 startplatser. Maxtiden för att genomföra loppet är 16 timmar.

– Petter har en fin och naturlig simning, cykeln kommer han kämpa sig igenom och löpningen kommer bli hans stora utmaning. Han är lite tung i steget men har en drivkraft och kämparglöd utan dess like, säger Jonas Colting, medgrundare till Colting Borssén Coaching.

Om Colting Borssén Triathlon Coaching

Colting Borssén Coaching är Sveriges största onlinetjänst för triathloncoaching med fokus på halv och hel Ironman. Tjänsten är ”ett ekosystem av innehåll inom triathlon” för nybörjaren till den mer avancerade motionären. Tjänsten tillhandahåller träningsprogram, instruktionsfilmer, poddar, artiklar, community on- och offline. Priset är 899 kr / månad. De flesta väljer att starta sin träning 1 oktober men man kan hoppa in när man vill. Läs mer om tjänsten här!

Intervju med Petter om Ironman Kalmar 2020

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.