Colting Borssén Coaching slår rekord!

Under gångna året har över 250 adepter och guldmedlemmar tränat med Colting Borssén Coaching inför en hel eller halv Ironman. Ironman Kalmar är årets sista stora triathlontävling där 53 st kommer till start. Intresset för triathlon växer och allt fler anlitar en professionell coach för handledning till det stora tävlingsmålet.  

Colting Borssén Coaching startade 2013 och inleder sitt femte jubileumsår med en nästintill fullsatt föreläsning i Kalmarsalen under fredagen.  

– Vi ser att intresset för triathlon, hel- och halvironman växer och vår verksamhet med den. Det är jättekul att så många vill utmana sig själva genom denna tävlingsform och ta hjälp på vägen, säger Jonas Colting.

Hela 650 personer har anmält sig till Colting Borsséns Triathlonföreläsning under Ironman 70.3 Jönköping och Ironman Kalmar. Även det är betydligt fler än någonsin tidigare. 

– Vi vet att vem som helst kan genomföra en Ironman med motivation, kontinuitet och rätt träning. Vi är tydliga med att det kommer ta tid och vara tufft men känslan av att klara av ett sånt här lopp är obeskrivlig och oslagbar. Det tror jag är en av anledningarna att så många anmäler sig till en hel eller halv Ironman, säger Jojje Borssén.  

Loppet startar kl.07:00 för amatörklasserna och målet stänger 16 timmar senare. Ironman Kalmar är av deltagarna själva framröstat som ett av världens bästa Ironmantävlingar. Den första Ironman i Skandinavien arrangerades i Kalmar den 18 augusti 2012. Simbanan går i Östersjön, cykelbanan leder via den ca 6 km långa bron över till södra Ölands världsarv och löpbanan går genom de centrala delarna av Kalmar med målgång på Stortorget.


Vad är Colting Borssén Coaching?

Colting Borssén Coaching är Sveriges största coachingtjänst online. För 899 kr / månad blir man medlem i en community som innebär träningsprogram, poddar, artiklar, instruktionsfilmer och rådgivning för att nå sin målsättning på hel eller halv Ironman. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Triathloncoach för Ironman och Ironman 70.3. Ekosystem av premiuminnehåll.

 

Presentationsfilm Colting Borssén Triathlon Coaching

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.