Kör världens bästa triathlon i Sverige!

Ironman Kalmar och Ironman 70.3 Jönköping placerar sig i topp bland världens bästa tävlingar när Ironman genomförde globala deltagarenkäter. 

Ironman är världens största tävlingsarrangör sett till deltagare på årlig basis. De har triathlontävlingar världen över och arrangerar både hel Ironman-distans och den halva som kallas Ironman 70.3.

Sverige har en tävling av varje distans och baserat på de tävlandes egna betyg förra året så placerar sig både Ironman Kalmar och Ironman 70.3 Jönköping i topp! Ironman Kalmar vann deltagarnas gunst i flera olika kategorier och i synnerhet gällande ”Overall Satisfaction” men också runt inramning, cykelbana och hur sannolikt det är att man kommer att rekommendera tävlingen till en kompis. Den senare kategorin vann också Ironman 70.3 Jönköping och man placerade sig också i topp gällande hur bra värd staden står för eventet.

Tveklöst är det ett fantastiskt betyg för våra svenska flaggskepp i triathlonsporten och några av skälen till varför triathlon och Ironman har vuxit från att vara en perifer företeelse till att nu vara event med folkfestkänsla och tusentals deltagare vardera!

 

Vill du också vara med? Vi kan hjälpa dig! Vi tar nybörjare från start till mål på en säsongs träning. Triathlon och Ironman är möjligt för alla som tycker om utmaningar och som har åtta till tio månader på sig att förbereda sig. Du har viljan – vi har kunskapen!

Läs alla enkätresultat här

Vi passar på att gratulerar våra fantastiska tävlingar Ironman Kalmar och Ironman 70.3 Jönköping!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.