Triathlonpodden #4: Ironman – för vem?

I #4 av Triathlonpodden svarar vi på den magiska frågan – vem kan köra en Ironman? Är Ironman bara för extraordinära superatleter med sexpack, tajta kroppar och megatjockt pannben? Korta svaret är givetvis – NEJ! Faktum är nog att många idag ser Ironman som nästa steg efter En Svensk Klassiker eller en väldigt bra morot att komma igång ordentligt med motion och hälsa. Missa inte vårt avsnitt om VEM (?) som egentligen kan göra en Ironman och HUR!

Triathlonpodden är en serie korta poddavsnitt (ca 20 minuter) om triathlon för dig som vill lära dig mer om triathlon. Lyssna här, i iTunes eller Acast. Sök på Jojje Borssén, Triathlonpodden eller bara Triathlonpodd.

Colting Borssén Coaching drivs av Jonas Colting och Jojje Borssén som med över 40 års samlad erfarenhet coachar motionärer att bli bättre triathleter. Mera information om våra tjänster finns på http://www.coltingborssen.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.