Triathlonkväll i Stockholm med cykelfokus!

***Detta evenemang är fullt och går inte anmäla sig till längre***


Torsdag 31 januari bjuder Colting Borssén Coaching in till en triathlonkväll i Stockholm med cykelfokus i samarbete med Specialized Nordics. Kvällens värd är Jojje Borssén – coach och grundare av Colting Borssén Coaching. Alla deltagare får en goodiebag och det bjuds på enklare fika. Anmäl er direkt här – begränsat antal platser. Kvällen är kostnadsfri.

Kvällen presenteras av

Vi nördar ner oss i cykeln och cykelträningen. Tips från proffsen som tävlar och från de som faktiskt gör cyklarna vi tävlar på! En kväll att lära sig mer om denna underbara del av triathlon – välkommen till en fullspäckad triathlonkväll med cykelfokus!

Schema

18:00 Intervju med Annie Thorén

Triathlonproffset delar med sig av bästa tipsen för träning och tävling med cykelfokus. Annie Thoren är trots sin unga ålder en utav Sveriges mest meriterade triathleter med 8 SM-guld, en 4e plats på VM och flera internationella podium placeringar. Men Annie sysslar inte bara med triathlon utan är även en duktig på längdskidor, en kombination som gjorde att hon slog rekordet på En Svensk Klassiker förra året. Detta inklusive en Vätternrunda på 6h 52min! Hon cyklar på Specialized sedan 2017.

18:45 Intervju med Fredrich Hammarström

Fredrik är bikefit-expert på Specialized. Här pratar vi om de olika inställningarna på en cykel som kan göras och vad man ska tänka på.

19:30 Jojje Borssén

Om Colting Borsséns träningsfilosofi med ett cykelperspektiv  – Hur ska man cykelträna inför ett triathlon?

Var?

Tid: Torsdag 31 januari, kl. 18-20
Plats: Fiskartorpet, Björnnäsbacken 15

Kvällen är kostnadsfri. Anmälan är bindande – plats kan överlåtas. Anmälan sker nedan – först till kvarn. 40 platser.

Det finns några få parkeringsplatser vid Fiskartorpet. Om parkeringen är full, eller bommen stängd, rekommenderar vi att du parkerar i Norra Djurgårdsstaden, vid Universitetet eller Stora skuggan. Närmaste busshållplats är Gasverket.

För dig som är adept i Colting Borssén Coaching kommer du kunna se hela kvällens innehåll på filmer i vårt filmrum då vi spelar in allt och lägger upp exklusivt för dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.