Uppsägning Prova-på-perioden

Tack för att ni valt att prova på vår coaching under september månad! Vi hoppas att ni har funnit den givande och gillat communityn vi har inom Colting Borssén Coaching.

Måndagen den 28:e september drar vi igång nästa period och vi hoppas såklart att så många av er som möjligt fortsätter säsong 20/21 med oss! För att göra detta väljer ni önskad prenumerationstjänst i butiken.

Vi förstår samtidigt om vårt upplägg inte passar alla och vi jobbar ständigt på att förbättra oss och hade därför varit väldigt tacksamma om ni som inte fortsätter vill fylla i nedan uppsägningsformulär. Vi tycker givetvis det är trist att du lämnar och att säga hej då men önskar dig välkommen åter och en fin kommande triathlonsäsong.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.