Colting Borssén hyllar duschritualen och lanserar SPORTDUSCH med VÄN Sweden

Att duscha efter ett träningspass är fantastiskt. Känslan av att vara klar infinner sig och du kan gå vidare mot nästa träningspass. Klivet ut ur duschen ”som en ny människa” har alla som motionerat någon gång upplevt. Den känslan vill vi hylla med vårt nya samarbete med VÄN Sweden.

Som adept i Colting Borssén Coaching duschar man ofta och med vårt nya samarbete vill vi ge adepterna det bästa även i duschen. I samarbete med VÄN Sweden och produkten SPORTDUSCH  (dusch & schampo) hyllar vi därför duschritualen!
– Lika mycket som jag älskat att träna har jag älskat att duscha. När jag spånade på en snygg, smart och praktisk gåva och produkt att sälja så kom idén med VÄN-samarbetet. Känns kul att de nappade på att göra en Limited Edition av en av deras fantastiska produkter, berättar Jojje Borssén som kom på idén till samarbetet i duschen.
VÄN Sweden producerar noggrant utvalda, hudvänliga och miljöanpassade produkter med ingredienser som passar alla hudtyper. VÄN Sweden undviker silikoner, parabener, mineraloljor och färgämnen. Produkten är koncentrerad för att skona miljön. En liten klick räcker!
– Det känns inspirerande att få utveckla samarbetet med Colting Borssén vidare genom att ta fram vår gemensamma Limited Edition produkt säger Helena grundare av VÄN Sweden. Extra kul är det att få ta fram en produkt för triathleten som är både medveten och noggrann om såväl sin egen hälsa som om miljön.
VÄN / Colting Borssén SPORTDUSCH Limited Edition kommer säljas i 100 exemplar från 1 september här på coltingborssen.com. Priset är 119 kr / flaska (250 ml) + frakt.

Om VÄN Sweden

VÄN Sweden utgår från att du som är aktiv också bryr dig om din kropp och hälsa. Alla som tränar ofta, duschar också ofta och huden blir mer exponerad för de ämnen som appliceras. Därför är det också viktigt att du väljer hygienartiklar med omsorg, produkter som är vänliga mot dig, mot din kropp och din hud.

Därför har VÄN skapat en produktserie baserad på medvetet utvalda ingredienser. Det som är onödigt har vi valt bortVi har valt så milda tvättensider som möjligt för att skona huden. Färgämnen tycker vi är onödiga eftersom dessa kan vara både allergena och miljöbelastande. Vi har också valt bort mineraloljor, av miljö- och hälsomässiga skäl, eftersom de är baserade petroleumprodukter.

vä’n adjektiv: mild och vacker.

vän’ substantiv: en person som du känner väl, tycker om och litar på.
Svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter
som är biologiskt nedbrytbara. Vänliga mot människor och miljö.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.