Triathlonföreläsning i Jönköping och Kalmar

I samband med Ironman Jönköping 70.3 och Ironman Kalmar följer vi upp fjolårsuccén med med öppna föreläsningar.

***Update 14 aug: Vår föreläsning i Kalmar är nu fullsatt. Det går inte att anmäla sig längre. Ni som är anmälda kommer få ett mail 24 timmar innan föreläsningen.***

Lyssna på nyttiga sista-minuten-tips, inspireras av våra Supermotionärer, träffa proffs, ställ frågor och ta del av vårt kommande coachingprogram och nyheter inför 2018/19. Oavsett om du ska köra Jönköping, Kalmar eller är sugen på att börja träna inför kommande säsong – detta är tillfället för dig! Alla som anmäler sig får en goodiebag värde 200 kr. Föreläsningarna är kostnadsfria.

Jonas Colting och Jojje Borssén har mer än 30 års erfarenhet av att tävla och träna triathlon. Jonas har vunnit EM- och VM-medaljer som professionell triathlet och Jojje började som glad motionär i vuxen ålder med att lära sig crawla för att sju år senare ta sig till Ironman-VM på Hawaii.

Duon skrev 2013 Sveriges mest sålda bok om triathlon – Triathlon för dig och driver nu framgångsrikt Colting Borssén Coaching.

Föreläsning, intervjuer med gäster och presentationer pågår i ca. 60 minuter + frågestund. Alla som kommer tävlar också om fina priser från våra partners.

Välkommen!

Jönköping
Var? JP Auland på Jönköping International Business School
När? 7 juli kl. 14:00
Antal platser: 250 st
Eventet är kostnadsfritt.

Kalmar
Var?
Glasverandan Kalmarsalen vid simstarten
När?
16 augusti kl. 16:00
Antal platser: FULLSATT 250 platser!

Eventet är kostnadsfritt.

En tanke på “Triathlonföreläsning i Jönköping och Kalmar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.