Föreläsning med Ironmanvinnaren Åsa Lundström

Välkommen på föreläsning med Sveriges bästa långdistanstriathlet och svenska rekordhållaren på Ironman – Åsa Lundström. Colting Borssén Coaching bjuder in till en spännande inspirationskväll på H2 Health Hub i Stockholm tisdag 30 januari. På bara några få år gick hon från nybörjare till Ironman-vinnare! Under den här föreläsningen pratar hon om träningen, motivationen och hur vem som helst kan åstadkomma mycket mer än vad man från början tror! Vi tar också tillfället i akt att presentera en gemensam nyhet. 

Åsa Lundström föreläser i Stockholm

Åsa Lundström har etablerat sig som en av världens främsta långdistanstriathleter med internationella vinster och pallplatser. Åsa körde sin allra första motionstriathlon 2009 där hon blev varvad (!) men insåg snart att triathlon var sporten för henne. Åsa är idag rekordhållare på Ironmandistansen (9:02:49) men vill mer! Vid sidan av sin proffskarriär studerar hon till läkare vid universitetet i Odense, Danmark. 

Vi bjuder på enklare fika och goodiebag till alla som kommer värde 100 kr. Anmälan sker i formuläret nedan där också instruktioner om betalning finns.
Ingen återbetalning av anmälningsavgiften sker.

Anmälan kostar 299 kr. I priset ingår en goodiebag från Colting Borssén Coaching värde 100 kr.
Till Swish: 123 207 27 83, Åsame Sports AB
Max antal platser: 50
Var? Hälsingegatan 45, H2 Health Hub
Tid: 18:00-20:00

2 reaktioner till “Föreläsning med Ironmanvinnaren Åsa Lundström

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.