Rekordstart för Colting Borssén Coaching!

Colting Borssén Coaching startade för tre år sedan med att hjälpa triathleter med strukturerade träningsprogram inför hel- och halvironman. Till träningsprogrammen fick alla adepter omfattande kunskap i form av filmer, poddar, artiklar via coachingmotorn cb-tricoach.com samt gemensamma träningstillfällen och förmåner. Duon Jonas Colting och Jojje Borssén gör nu en rekordstart på säsongen med fler adepter än någonsin.

Teståret 2015/16 var det cirka 30 personer som provade det helt nya sättet att bli coachade på. Säsongen 2016/17 växte antalet till totalt 80 adepter som startade säsongen i oktober. Idag, 2 oktober 2017, startade hela 140 adepter sina träningsprogram inför kommande säsong. Målet är att bli över 200 adepter som når sina mål med hel- och halvironman nästa år. 

– Vi är väldigt glada över att så många upptäckt vår prisvärda och omfattade coachingtjänst. CB-Tricoach.com är ett resultat av våra gemensamma 40 år av triathlonträning och tävling som nu alla kan ta del vilket känns jättekul! Onlinecoaching passar för triathlonträning väldigt bra då många tränar ensamma under långa perioder och behöver pepp, coaching och vägvisning för bästa möjliga resultat, säger Jonas Colting, medgrundare och flerfaldig EM- och VM-medaljör i triathlon. 

För de flesta adepter är halvironman 70.3 i Jönköping 8 juli 2018 ett stort mål och/eller Ironman i Kalmar 18 augusti 2018. Många av adepterna är nybörjare inom triathlon och några är mer erfarna. 

– Vi fick fina bevis på att vår coaching fungerar efter säsongen som varit. Nu har vi förfinat programmen och allt runt omkring ytterligare vilket borgar för att ännu fler kommer lyckas med sin målsättning. Ytterst handlar det ju om att våra adepter ska vara motiverade att göra jobbet. Vi tillhandahåller bara verktygen men det är bra verktyg! Omfattningen av tjänsten och dess innehåll är helt unikt och det är vi stolta över att kunna erbjuda till alla som vill hänga med på, säger Jojje Borssén, medgrundare och triathlonentusiast som själv kört 10 Ironman genom åren. 

Colting Borssén Coaching kostar 899 kr / månad och omfattar träningsprogram mot ditt mål, poddar, instruktionsfilmer, forum för dialog samt exklusiva camps och förmåner från partners. Man kan hoppa in i träningen när man vill. 

Tidigare publicerade resultat från enkäter som gjorts bland adepterna säsong 2016/17:

Efter två månaders coaching:

  • 72 % upplever en total förbättring av sin fysiska form.
  • 98 % tycker det är roligare att träna efter våra träningsprogram för triathlon.
  • Helhetsbetyg 4,3 av 5.

Efter 5-8 månaders coaching (beroende på om de startade oktober eller januari)

  • 80 % upplever en total förbättring av sin fysiska form. 
  • 100 % tycker fortfarande det är roligare att träna efter våra träningsprogram för triathlon.
  • Helhetsbetyg 4,6 av 5. 

Efter avslutad säsong:

  • 80 % når sina uppsatta mål för säsongen.
  • 90 % upplever en total förbättring av sin fysiska form.
  • Helhetsbetyg 4,7 av 5.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.