Succésäsong för Colting Borsséns Triathloncoaching!

I och med Ironman Kalmar och Ironman Copenhagen har de flesta av Colting Borssén Coaching-adepterna klarat av sina stora målsättningar för säsongen. Totalt har över 160 atleter under året tränat och följt Colting Borsséns onlineträning och nu satsar vi ännu mer på träningsgemenskap, förfinade program och mer filmer under kommande år. Läs mer om alla våra nyheter inför kommande säsong. Vi vill passa på att tacka alla adepter för förtroendet och välkomna nya! 

Colting Borssén Coaching jobbar med en tydlig träningsfilosofi och strukturerade program. För att få feedback på helheten gör vi under träningsåret uppföljande enkäter efter 2 och 5 månader samt efter avslutad säsong för samtliga atleter för att ser hur folk upplever träningen. Så här har våra adepter svarat:

Efter två månader:

  • 72 % upplever en total förbättring av sin fysiska form.
  • 98 % tycker det är roligare att träna efter våra träningsprogram för triathlon.
  • Helhetsbetyg 4,3 av 5.

Efter 5-8 månader (beroende på om de startade oktober eller januari)

  • 80 % upplever en total förbättring av sin fysiska form. 
  • 100 % tycker fortfarande det är roligare att träna efter våra träningsprogram för triathlon.
  • Helhetsbetyg 4,6 av 5. 

Efter avslutad säsong:

  • 80 % når sina uppsatta mål för säsongen.
  • 90 % upplever en total förbättring av sin fysiska form.
  • Helhetsbetyg 4,7 av 5.

 

Här följer några citat från våra adepter efter genomförda lopp:

– Vilken fantastisk känsla, helt otroligt vad jag lyckats åstakomma under mindre än ett års tid. Mycket tack vare mina fantastiska coacher Jonas Colting och Jojje Borssén och deras onlinecoaching. Utan deras vägledning hade jag aldrig lyckats prestera som jag gjort. Frida

– Då var Ironman i Köpenhamn genomför, väldigt nöjd med tiden 10.30 det enda som jag kanske var missnöjd med var ett simmningen,som jag vet kan gå bättre,men kroppen har varit på topp å mitt mål är väl avklarat. tack Jojje Borssén och Jonas Colting för ett mycket bra träningsprogram . Anders

– Tack Jonas och Jojje för coachningen lyckades ta mig in under 11 timmar i Köpenhamn och även Anders fick en kanontid! Vi höll oss löpande hela marar och för min den sänkte jag mig från strax över 13 timmar till sub 11 timmar. Peter 

– Tack till Jonas och Jojje för ett kanonprogram. Persade med över 1.5 timmar…Mikael

– Obeskrivligt, världsmästarkänsla, magiskt!! IM AN IRONMAN!  och mycket tack vare mina fantastiska coacher Jonas Colting och Jojje Borssén Tack, ni är underbara! Malin

– Väldigt glad och stolt över att vara en sub 11 IRONMAN. Det har jag förtjänat. Tack till alla supporters på plats och till Colting Borssén för året som gått, vad gör vi nu? Leo

– Väldigt stolt över att klara mitt mål som var på under 11 timmar. Jag slog även nytt PB på marathon vilket är kul. Nu blir det några veckors lugn träning medans nya planer ska smidas gör 2018! Tack Colting Borssén Coaching för ett bra år av träning. Per

– Jag ser klara förbättringar i alla tre discipliner, men löpningen har sett mest framsteg. Ert program är precis den support jag behövde för att komma ett steg längre i min utveckling och jag ser fram emot de nästkommande 12 veckorna när slutmålet sakta närmar sig. Magdalena

– Jag är så himla glad att jag valde er! Jag har fått mer struktur och långsiktighet i min vardag och känner mig aldrig stressad över om jag gör rätt eller inte eftersom jag vet att Jonas och Jojje har koll på läget. Maria

Vi är väldigt glada över våra adepters framgångar och att den träning och coaching vi bedriver faktiskt gör skillnad. Vårt mål är att erbjuda marknadens mest kompletta coaching för triathleten som vill nå sitt mål. Till marknadens bästa pris! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.