BLI EN BÄTTRE ATLET MED OSS!

KAMPANJPRIS JUST NU

Tecknar du Colting Borssén Coaching under kampanjperioden 14-31 augusti får du fyra extra veckor (värde 899 kr) på köpet! Träningsperioden startar 2 oktober.


Colting Borssén Coaching är en onlinebaserad coachingtjänst som ger adepterna träningsprogram, inspiration, artiklar, poddar och informationsfilmer till ett pris av 899 kr / månad. Man väljer sin träningsgrupp efter målsättning för hel- eller halvironman och följer gruppens program. Träningsprogrammet omfattar även möjligheter att för självkostnad träna tillsammans med gruppen i Sverige och utomlands.


KÄNNER MINDRE STRESS ÖVER TRÄNINGEN

Grymt inspirerande och framförallt känner jag mindre stress över träningen, när passen är gjorda är jag klar för veckan. Aldrig varit så lite skadad som de här månaderna.
– Fredrik, 33.


Colting Borssén Coaching består av duon Jonas Colting och Jojje Borssén. Tillsammans har vi 40 års erfarenhet av triathlon med meriter och deltagande från sprinttriathlon till ultradistans och har fullföljt mängder av Ironman, långdistans, 70.3 och swimrun. Jonas Colting har vunnit flera VM-medaljer, SM-guld och har tre segrar i ÖTILLÖ.

Tillsammans har vi skrivit boken Triathlon För Dig och sedan 2013 har snart 1000 människor deltagit i Colting Borsséns simcamps i Borås och tränat efter våra träningsprogram och filosofi.

Vi har under flera år förfinat vår coachingfilosofi och pedagogik och kan sedan 2016 erbjuda den mest sofistikerade och prisvärda coachingtjänsten på den svenska marknaden.

Vi har olika program som passar just din ambition och tidsram för träning varje vecka. Som kund i CB Coaching får du också ta del av mängder av exklusivt videomaterial som pedagogiskt förklarar och går igenom allt från teknikövningar i simbassängen till hur man cyklar, springer, styrketränar och till hur man genomför de olika träningspassen beskrivna i schemat. Inför varje ny träningsperiod spelar vi också in en coachingpodd där vi går igenom perioden och hur man ska genomföra sin träning.


JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT JAG VALDE ER!

Jag har fått mer struktur och långsiktighet i min vardag och känner mig aldrig stressad över om jag gör rätt eller inte eftersom jag vet att Jonas och Jojje har koll på läget.
– Maria, 35


Du blir som kund också del av en växande community med egna tävlingskläder där du på plats i exempelvis 70.3 Jönköping eller Ironman Kalmar har möjligheten att få personlig hjälp av oss, vara med på gemensamma simträningar på tävlingsbanan och få stöd och pepp inför ditt lopp. Du får möjlighet att åka på exklusiva träningsläger med oss och träna med andra som följer samma schema och kommer genom våra samarbeten med olika partners att kunna köpa utrustning till rabatterade priser.